Inhoud
Vind snel het serienummer van uw product, zodat u uw product kunt registreren of upgraden.
Op deze pagina

Afhankelijk van hoe u uw product hebt aangeschaft, hebt u mogelijk een serienummer of inwisselcode ontvangen.

U hebt het serienummer nodig om uw product te registreren, uw product bij te werken, naar een Creative Cloud-abonnement te upgraden, of om in aanmerking te komen voor bepaalde typen serviceabonnementen. Gebruik de inwisselcode (die in minder veilige omstandigheden wordt verzonden) om uw productlicentie in te wisselen en uw serienummer te ontvangen.

Kunt u uw serienummer niet vinden? Volg deze stappen om het te vinden.

Als u uw app hebt geregistreerd of gedownload van Adobe.com, kunt u uw serienummer heel eenvoudig terugvinden. Adobe houdt het voor u bij.

1. Voor een lijst met uw geregistreerde producten en corresponderende serienummers gaat u naar de accountpagina van Adobe en meldt u zich aan met uw Adobe ID en wachtwoord.

2. Kies Abonnementen en producten > Alles weergeven > Producten > Uw producten weergeven.

Als u uw serienummer kwijt bent of uw product niet vindt op uw account, neem dan contact met ons op.

Als u de productverpakking of inwisselcode van een wederverkoper hebt, dan kunt u uw serienummer in de onderstaande tabel vinden.

Hoe hebt u uw product aangeschaft?
      Waar staat uw code of serienummer?

Prepaidkaart, productdoos of van een wederverkoper

Zie Prepaidkaart, productdoos of van een wederverkoper.

Als Student of Teacher Edition-product

Zie Serienummers, inwisselcodes en productcodes | Student en Teacher Editions.

Als volumelicentie

U vindt uw serienummer op de Adobe-licentiewebsite.

Gedownload van Adobe.com

Voor een lijst met uw geregistreerde producten en corresponderende serienummers gaat u naar http://adobe.com/go/account_nl en meldt u zich aan met uw Adobe ID en wachtwoord. Kies Abonnementen en producten > Alles weergeven > Uw producten weergeven.

Als u uw serienummer kwijt bent of uw product niet vindt op uw account, neem dan contact met ons op.

Als onderdeel van Creative Suite 6 (CS6-producten)

Er is geen serienummer vereist om een Creative Suite 6-app te installeren of te starten. Ga in plaats daarvan naar http://adobe.com/go/account en meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord.

Als u een inwisselcode hebt, gaat u naar www.adobe.com/go/getserial_nl. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord, voer uw inwisselcode in, volg de instructies op het scherm en installeer uw product.

Als u vanaf een schijf installeert, voert u w Adobe ID in wanneer u hier door het installatieprogramma om wordt gevraagd. (Als u was begonnen met installeren voordat u uw code had ingewisseld, moet u annuleren, uw code inwisselen, en opnieuw beginnen.)

Als u uw serienummer kwijt bent of uw product niet vindt op uw account, neem dan contact met ons op.

Via een Creative Cloud-lidmaatschap

Er is geen serienummer vereist om een app te installeren of te starten die via een Creative Cloud-abonnement is aangeschaft. Ga in plaats daarvan naar http://adobe.com/go/account en meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord.Als u uw product niet vindt, neem dan contact met ons op

Als u een inwisselcode hebt, gaat u naar creative.adobe.com/redeem. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord, voer uw inwisselcode in en volg de instructies op het scherm om uw abonnement te activeren.

Zie 'Uw lidmaatschap of abonnement op Creative Cloud activeren' in Help voor inwisselcode voor gedetailleerde instructies.

ColdFusionserver, Flash Communication Server of JRun

Zie ColdFusionserver, Flash Communication Server of JRun.

Wat hebt u?

Waar staat uw code of serienummer?
    Een prepaidkaart

Uw inwisselcode staat onder het kraslaagje op de achterkant van de kaart.

Ga naar Aankoop inwisselen om uw serienummer te krijgen. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord, voer uw inwisselcode in en volg de instructies op het scherm.

Zie 'Uw inwisselcode naar een serienummer converteren' in Help voor inwisselcode voor gedetailleerde instructies.

Een productdoos

Afhankelijk van het product kan uw code op het hoesje van de cd (serienummer), een bijlage (inwisselcode) of op de productdoos staan.

Als u een inwisselcode hebt, moet u die naar een serienummer converteren. Ga naar Aankoop inwisselen. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord, voer uw inwisselcode in en volg de instructies op het scherm.

Zie 'Uw inwisselcode naar een serienummer converteren' in Help voor inwisselcode voor gedetailleerde instructies.

Een e-mail van een wederverkoper

Zoek uw inwisselcode of serienummer op in de e-mail.

Als u een inwisselcode ontvangt, moet u die naar een serienummer converteren. Ga naar Aankoop inwisselen. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord, voer uw inwisselcode in en volg de instructies op het scherm.

Zie 'Uw inwisselcode naar een serienummer converteren' in Help voor inwisselcode voor gedetailleerde instructies.

Product
    Hoe vind ik mijn serienummer?

ColdFusion Server MX en ColdFusion Server 5.0

1. Ga naar de ColdFusion-beheerder.
    2. Op de blauwe balk op de bovenkant van het scherm klikt u op Versie-informatie voor het weergeven van het serienummer. Indien er geen serienummer verschijnt, hebt u een proefversie van de software.

ColdFusion Server 4.5

1. Zoek de CF Admin-werkbalk aan de linkerkant.
    2. Onder het onderdeel Server klikt u op Versie-informatie om het serienummer weer te geven.

ColdFusion Server 4.01 en lager

1. Kies Start > Uitvoeren. Typ regedit en klik op OK.
    2. Open registratie in HKEY_local_machine\Software\Allaire\ColdFusion\CurrentVersion.
    3. Merk het serienummer rechts op.

ColdFusion Studio 4.5 en lager

1. Kies Help > Over> Versie-informatie.
    2. Merk het serienummer op aan de linkeronderkant van het dialoogvenster.

Flash-communicatieserver

1. Start de beheerderconsole en meld u aan.
    2. Klik op het tabblad Licenties en noteer het serienummer in het veld Serverlicenties.

JRun 4.0 en 3.0

1. Ga naar het JRun Management-besturingselement (JMC).
    2. Klik op Serienummer.

JRun 2.3.3

1. Ga naar de JRun-beheerder.
    2. Klik op het tabblad Licenties.

Naar boven