QuickTime-feil med After Effects

Det er en rekke feil som kan oppstå mellom QuickTime og After Effects. Dette dokumentet forklarer og foreslår løsninger på problemer som kan oppstå.

Her dekkes noen tilfeller av følgende feil:

• Advarselen "QuickTime er ikke installert i dette systemet..."
  • Advarselen "Du har minst én utdatamodulmal som refererer til en manglende utdataplugin-modul..."
  • "Filen [filnavn].mov kan ikke importeres. Denne MooV-filen er skadet eller støttes ikke."
  • "Feil ved lesing av bilderamme fra filen [filbane og -navn].mov. (86:: 2)"
  • "[filbane og -navn].mov". En utdatamodul mislyktes. Filen kan være skadet eller ødelagt. (-1610153464)
  • Noen årsaker til krasj og heng ved initialisering av MediaCore

Kontrollere at QuickTime er installert

Kontroller først at QuickTime er installert QuickTime 7.6.6 eller nyere kreves for gjeldende versjoner av After Effects i henhold til systemkravene for After Effects.

Du kan laste ned QuickTime 7.x fra Apples nettsted.

Hvis du har QuickTime 7.6.6 eller nyere installert, og får en av følgende feilmeldinger, kreves ytterligere feilsøkingstrinn for QuickTime.

• "QuickTime er ikke installert i dette systemet..."
  • "Du har minst én utdatamodulmal som refererer til en manglende utdataplugin-modul..."

Konflikt med Apple QuickTime-komponenten DVCPROHDVideoOut

QT32-serverprosessen kan krasje på grunn av en dårlig interaksjon med QuickTime video ut-systemet når Apple QuickTime-komponenten DVCPROHDVideoOut er installert.

Se dette innlegget for å få mer informasjon om dette problemet og løsninger på det.

Blokkering av TCP-kommunikasjon med QuickTime

En mulig årsak til After Effects rapporterer at QuickTime ikke er installert, er en blokkering i kommunikasjonen mellom After Effects og Adobe QT32-serveren. After Effects bruker denne tilkoblingen til å kommunisere med QuickTime. After Effects bruker TCP til å kommunisere med QuickTime, men noen aggressive brannmurprogrammer og annen sikkerhetsprogramvare kan blokkere TCP-kommunikasjonen.

Se dette dokumentet for å få informasjon om dette problemet. Du kan også se denne forumtråden for å få mer informasjon og rapporter om vellykkede forsøk på å oppheve blokkeringen av denne kommunikasjonen.

Ikke-sikkerhetsprogramvare som FileMaker og AirServer (samt skadelig programvare som nevnt her), kan blokkere denne kommunikasjonen. Dette problemet oppstår ved at den nødvendige porten opptas.

QuickTime kan ikke lastes på grunn av dårlig importererkomponent

En annen grunn til at After Effects ikke gjenkjenner QuickTime er at QuickTime ikke initialiseres fullt ut. Initialisering mislykkes fordi QuickTime blir stående og laste en dårlig skrevet importererkomponent. Hvis du har AVI-importerere eller -koder på Mac-maskinen, kan dette problemet være årsaken.

Fjern importererkomponentene (kodeker) fra QuickTime-mappen og se om problemet vedvarer. Her er en forumtråd som inneholder detaljer om fjerning av importererkomponenter.

QuickTime-feil som skyldes foreldede AJA- eller BlackMagic-komponenter

Hvis du bruker AJA- eller BlackMagic-maskinvare må du installere de nyeste versjonene av drivere og QuickTime-komponenter. Gamle versjoner av disse komponentene kan føre til problemer med import og eksport av QuickTime-elementer. Problemer med RAM-forhåndsvisning og annen funksjonalitet i After Effects kan også oppstå.

AJA har nylig utgitt ny programvare. Det samme har BlackMagic Design.

Tillatelsesproblemer med innstillingsmappe eller ødelagte innstillinger

En annen årsak til at After Effects og QuickTime ikke får kommunisert, er et problem med tillatelser for filer i After Effects-innstillingsmappen. Du kan tvinge After Effects til å bygge innstillingsmappen på nytt og angi tillatelsene riktig (samt tilbakestille eventuelle ødelagte innstillinger). Avslutt After Effects, fjern følgende mappe og start After Effects på nytt:

• (Mac OS) [stasjon]/Users/[brukernavn]/Library/Preferences/Adobe/After Effects
  • (Windows) [stasjon]Users[brukernavn]AppData/Roaming/Adobe/After Effects

Problemet oppstår også med tillatelser for en mappe utenfor After Effects-tillatelsesmappen. Dette problemet ser spesielt ut til å være tilfelle på Mac OS. For å sikre at alle Adobe-programmer kan skrive til sine innstillingsfiler angir du at hele Adobe -innstillingsmappen og innholdet i denne skal ha lese/skrive-tilgang. De kan ikke være skrivebeskyttet:

• (Mac OS) [stasjon]/Users/[brukernavn]/Library/Preferences/Adobe/
  • (Windows) [stasjon]\Users\[brukernavn]\AppData\Roaming/Adobe\

QuickTime-feil på grunn av konflikt med lyddrivere

QT32-server kan krasje når uoverensstemmende lyddrivere er installert og innstillinger for lydmaskinvare i After Effects er satt til å bruke en av disse enhetene.

For dette problemet kan du sette standardenheten i Preferences > Audio Hardware (Innstillinger > Lydmaskinvare) til systemstandard eller innebygde utganger. Deretter kan du se om problemet med QuickTime-filer fortsetter.

Hvis dette fungerer, feilsøker du lydenhetene.

• Fjern driverne for eventuelle lydrelaterte enheter helt. Fjern drivere fra fangstkort og programvare som oppretter virtuelle lydenheter. Noen skjermfangst- og skjermdelingsprogrammer bruker SoundFlower, som kan forårsake problemer.
  • Installer de nyeste driverne for disse enhetene igjen én om gangen, og sjekk om problemet fremdeles oppstår i After Effects.

QuickTime-feil på grunn av manglende evne til å jobbe med et stort antall prosesser

QuickTime mislykkes ofte på datamaskiner med et stort antall prosessorer (CPU-er), inkludert datamaskiner med et stort antall virtuelle prosesser opprettet gjennom hypertrådkjøring. Feil er spesielt vanlig med Apples H.264-eksportererkomponent i QuickTime.

Du kan omgå dette problemet ved å deaktivere hypertrådkjøring eller redusere antallet prosessorkjerner som er tilgjengelig for QuickTime.

Dette dokumentet på Adobe-nettstedet beskriver prosessen.

Du kan få mer hjelp relatert til QuickTime og After Effects i bruker-til-bruker-forumet for After Effects. Eksperter kan hjelpe deg der.