Adobe Camera Raw 10.x | Generelle systemkrav

Windows

• Intel® Core 2- eller AMD Athlon® 64-prosessor, 2 GHz eller raskere
  • Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10
  • 2 GB RAM eller mer (8 GB anbefales)
  • 1024 x 768-skjerm (1280 x 800 anbefales) med 16-biters farger
  • OpenGL 3.3 og 1 GB eller mer med video-RAM (VRAM) for GPU-relatert funksjonalitet (2 GB med dedikert VRAM anbefales for store skjermer med høy oppløsning, for eksempel skjermer med 4K- og 5K-oppløsning)

Krav til grafikkprosessorakselerasjon

• AMD: Radeon GPU med DirectX 12- eller OpenGL 3.3-støtte.
  • Intel: Skylake eller nyere GPU med DirectX 12-støtte.
  • NVIDIA: GPU med DirectX 12- eller OpenGL 3.3-støtte.
  • 1 GB video-RAM (VRAM). 2 GB dedikert VRAM (4 GB anbefales) for store skjermer med høy oppløsning, for eksempel skjermer med 4K- og 5K-oppløsning.

macOS

• Intel-prosessor med flere kjerner og 64-bitstøtte
  • macOS 10.11 (El Capitan), 10.12 (Sierra), 10.13 (High Sierra)
  • 2 GB RAM eller mer (8 GB anbefales)
  • 1024 x 768-skjerm (1280 x 800 anbefales) med 16-biters farger
  • OpenGL 3.3 og 1 GB eller mer med video-RAM (VRAM) for GPU-relatert funksjonalitet (2 GB med dedikert VRAM anbefales for store skjermer med høy oppløsning, for eksempel skjermer med 4K- og 5K-oppløsning)

Krav til grafikkprosessorakselerasjon

• AMD: macOS 10.12 med Metal-støtte.
  • Intel: macOS 10.12 med Metal-støtte.
  • NVIDIA: macOS 10.12 med Metal-støtte eller macOS 10.11 med OpenGL-støtte.
  • 1 GB video-RAM (VRAM). 2 GB dedikert VRAM (4 GB anbefales) for store skjermer med høy oppløsning, for eksempel skjermer med 4K- og 5K-oppløsning.

Ting du må ta hensyn til for grafikkprosessorakselererte (GPU-akselererte) funksjoner

Minimumskrav til systemet

• Bare 64-biters operativsystemer
  • OpenGL 3.3 og nyere

Merk:

For vanlige spørsmål om GPU og relatert informasjon om feilsøking, kan du se Vanlige spørsmål om og feilsøking av Adobe Camera Raw-grafikkprosessor (GPU).

Merknader:

• Camera Raw utnytter seg for øyeblikket ikke av mer enn én grafikkprosessor. Ytelsen blir ikke bedre hvis du bruker to videoadaptere.
  • Grafikkprosessorer som kjører under virtuelle maskiner, er ikke testet eller støttet.
  • En test kjøres på videoadapteren første gang du åpner Camera Raw. Hvis testen mislykkes, deaktiveres videoadapteren selv om videoadapteren oppfyller minimumskravene. Prøv disse feilsøkingstrinnene hvis du vil forsøke å rette opp feilen. Enkelte videoadaptere blir kanskje aldri kompatible med Camera Raw for grafikkakselerasjon, selv om de oppfyller minimumskravene.

Videoadaptere som ikke støttes av macOS

Adobe Camera Raw støtter ikke de følgende videoadapterne på macOS:

• AMD Radeon HD 6000M-serien
  • Intel HD 3000/4000 Windows
  • NVIDIA GeForce 9400/9400M
  • NVIDIA GeForce 320M
  • NVIDIA GeForce GT 330M
  • NVIDIA GeForce GT 120 / GT 130
  • NVIDIA GeForce 210
  • NVIDIA GeForce GTX 260
  • NVIDIA GeForce 8600M GT
  • NVIDIA GeForce 8800 GT/GS
  • NVIDIA GeForce 9600M GT
  • NVIDIA GeForce 9800 GT
  • NVIDIA Quadro FX 4800N
  • NVIDIA GeForce NVS 3100M

Språkversjoner

Camera Raw er tilgjengelig på følgende språk:

• Dansk
  • Deutsch
  • English
  • Español
  • Français
  • עברית
  • Magyar
  • Italiano
  • Nederlands
  • Norsk
  • Polski
  • Português (Brasil)
  • Suomi
  • Svenska
  • Türkçe
  • Українська