Creative Cloud Core Sync krasjer hele tiden etter oppdatering

Hvis du får feilen «Core Sync avsluttes uventet» etter at du har installert oppdateringen 2.1.0.108 for skrivebordsapplikasjonen Creative Cloud, følger du instruksjonene nedenfor for å løse problemet.

Krasjrapport for Core Sync

Løsning

1. Logg deg av Creative Cloud fra programmets innstillinger.
  2. Avslutt skrivebordsapplikasjonen Creative Cloud under appens innstillinger.
  3. Bruk Aktivitetsmonitor (Mac OS) eller Oppgavebehandling (Windows) til å sørge for at følgende to prosesser lukkes: CoreSync og Adobe Desktop Service.
  4. Naviger til følgende bane:

Mac OS: <Mac Hard Drive>/Users/<username>/Library/Application Support/Adobe/CoreSync
    Merk: Brukermappen i Brukerbiblioteket er skjult når den startes med 10.7 eller nyere. Se Slik får du tilgang til skjulte biblioteksfiler.

Windows: C:\Users\\AppData\Roaming\CoreSync
    Merk: Mappen AppData er skjult som standard i Windows. Se Slik viser du skjulte filer.

5. Slett en eller flere filer i mappen som ender på .db, .db-shm eller db.wal. (Du bør ha tre eller fire av disse filene, men muligens flere hvis du har brukt flere Creative Cloud-kontoer på maskinen.)
  6. Start Creative Cloud på nytt og logg på med en Adobe ID.
  7. (Kun Mac) Fjern ekstra mappeoppføringer av Creative Cloud-filer fra Favoritter hvis du fortsetter å oppleve krasjer:
    1. Start Finder.
    2. I Favoritter-ruten på venstre side av Finder-vinduet, velger du hver enkelt kobling til mappen Creative Cloud-filer. Når du har valgt alle koblingene, bør du kun se én, som i bildet nedenfor.
Velg koblinger til Creative Cloud-filmappe