Feil U44M1I210 under installasjon av oppdateringer

Når du oppdaterer et Creative Cloud- eller CS6-program, får du følgende feil;

Det oppsto en feil da denne oppdateringen skulle installeres. Vennligst avslutt og prøv på nytt senere. Feilkode: U44M1I210.

Løsning 1: Installer oppdateringen på nytt med en administratorkonto

1. Opprett en ny lokal brukerkonto med administrative privilegier og logg på med denne kontoen.

2. Installer oppdateringen på nytt. Se Oppdatere Creative Cloud-programmer.

Løsning 2: Start datamaskinen på nytt, og installer oppdateringen på nytt

Løsning 3: last ned oppdateringen fra Adobe.com

Kun CS6

Løsning 4: Avinstaller programmet du har problemer med, og installer det deretter på nytt

Creative Cloud

CS6

Windows

Gå til Kontrollpanel > Programmer og funksjoner, finn det berørte CS6-programmet, og klikk på Avinstaller. Installer programmet på nytt og aktiver oppdateringen.

Mac OS

Gå til Programmer/Verktøy/Adobe-installasjonsprogrammer, og kjør avinstalleringsprogrammet for det aktuelle CS6-programmet. Installer programmet på nytt og aktiver oppdateringen.

Løsning 5: Se gjennom installasjonsloggfilen

Se på installasjonsloggen for å finne ut hva som forårsaker feilen. Navnet på installasjonsloggen er lik navnet på den mislykkede oppdateringen.

Du finner flere opplysninger om hvor loggfilene er plassert og hvordan du kan vise dem, på Feilsøke installasjonsproblemer med loggfiler | Creative Cloud eller Feilsøke ved hjelp av installasjonsloggene | CS5, CS5.5, CS6.