Finn ut hvordan du oppdaterer Creative Cloud-applikasjoner når du får melding om at en ny versjon er tilgjengelig.

Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner

Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet varsler deg når det er en oppdatering tilgjengelig for en av de installerte applikasjonene dine. Oppdater applikasjonene dine for å få umiddelbar tilgang til nye funksjoner, ytelsesforbedringer og feilrettinger. Slik gjør du dette.

Merk:

Mer informasjon om oppdatering av applikasjoner til Adobe Creative Cloud 2017-versjoner finner du ved å gå til Oppdatere applikasjoner til Creative Cloud 2017.

1. Du finner varsler for applikasjonsoppdateringer på skrivebordet. Varselet vises over ikonet for Creative Cloud-skrivebordsprogrammet på oppgavelinjen (Windows) eller under ikonet på Apple-menylinjen (Mac OS).

Varsel om Creative Cloud-oppdatering
  2. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ved å klikke på Creative Cloud-ikonet .

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet viser alle tilgjengelige oppdateringer. Hvis det ikke er oppført noen oppdateringer, klikker du på ikonet med tre vertikale prikker øverst til høyre, og velger deretter Se etter appoppdateringer på hurtigmenyen.

Velge Se etter appoppdateringer
  3. Finn applikasjonen du vil oppdatere, og klikk på Oppdater.

Klikk på Oppdater

Klikk på Oppdater alle hvis du vil oppdatere alle applikasjoner samtidig.

Applikasjonene lastes ned og oppdateres automatisk.

Klikk på Oppdatere alle applikasjoner

Merk:

Informasjon om systemkrav for Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og andre Creative Cloud-produkter finner du ved å gå til Systemkrav.