Bruk Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til å avinstallere Creative Cloud-applikasjoner på riktig måte.

Slik avinstallerer du Creative Cloud-applikasjoner

Hvis du ikke lenger vil ha en applikasjon, kan du avinstallere den ved hjelp av Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, ikke papirkurven.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Klikk på Creative Cloud-ikonet i Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Klikk på Applikasjoner-fanen for å se en liste over installerte applikasjoner.

Applikasjoner-fanen

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjoner for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Klikk på Flere alternativer-ikonet  for appen du vil avinstallere. Deretter velger du Avinstaller.

Avinstallere eller fjerne en Creative Cloud-applikasjon
  4. Følg instruksjonene på skjermen.