Bruk Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til å avinstallere Creative Cloud-applikasjoner.

Avinstallere Creative Cloud-applikasjoner

Hvis du ikke lenger vil ha en applikasjon, må du avinstallere den ved hjelp av Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Merk:

Ikke dra applikasjonsfiler og -mapper til papirkurven. Da blir de ikke avinstallert på riktig måte.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet ved å klikke på Creative Cloud-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller Apple-menylinjen (Mac OS). Hvis du ikke logges på automatisk, kan du logge deg på med Adobe ID og passord.

2. Klikk på Apps-fanen for å se en liste over installerte applikasjoner.

3. Finn applikasjonen du vil avinstallere, i delen Installerte applikasjoner. Klikk deretter på pilen ved siden av Åpne eller Oppdater. I listen som vises, klikker du på Behandle.

4. Klikk på Avinstaller.

5. Følg instruksjonene på skjermen.