Bruk Opprett PDF til å konvertere Microsoft Office-dokumenter (Word, Excel og PowerPoint) og andre filformater som støttes, til PDF-filer.

Konvertere filer til PDF

Filtyper du kan konvertere til PDF eller kombinere i en PDF-fil

Med Adobe PDF Pack kan du konvertere eller kombinere følgende populære filtyper til PDF:

Konverter til PDF fra Filtyper som støttes
Microsoft Word DOC, DOCX
Microsoft Excel XLS, XLSX
Microsoft PowerPoint PPT, PPTX
Bildefilformater BMP, GIF, JPEG, JPG, PNG, TIF, TIFF
Rikt tekstformat RTF
Tekstfil TXT
Adobe Illustrator AI
Adobe InDesign INDD
Adobe Photoshop PSD

Fremgangsmåte for å konvertere en fil til PDF:

1. Logg deg på Adobe Document Cloud på https://documentcloud.adobe.com med Adobe ID-en og passordet ditt, eller via sosiale medier (Facebook eller Google).

2. Klikk på Opprett PDF under Hurtigstart.

Opprette PDF
  3. Gjør ett av følgende og klikk på Fortsett for å velge filene du vil konvertere:

• Velg filer fra Nylige- eller Filer-listen.
    • Du kan også legge inn filer fra datamaskinen eller dra og slippe filer i området som er uthevet.
    Velge en fil fra Nylige-listen
    Velge en fil på datamaskinen

4. Hvis du skal velge flere filer å konvertere, klikker du på Legg til filer og velger de ønskede filene fra Nylige- eller Filer-listen, eller på datamaskinen, og klikker deretter på Fortsett.

Legge til flere filer
  5. Klikk på Konverter. Den valgte filen blir lastet opp til serveren, konvertert til PDF og er deretter klar til nedlasting. Klikk på Last ned-ikonet for å lagre filen på datamaskinen eller enheten din.

Last ned den konverterte filen

Alle filene du konverterer, lagres på Adobe Document Cloud-kontoen. Nylige-listen nederst på siden viser alle filene du har konvertert i det siste. Alternativt kan du klikke på Filer i sidefeltet på Adobe Document Cloud-startsiden for å få en oversikt over filene.