pdf-pack.mnemonic.79x76

Adobe PDF Pack er en samling Adobe Document Cloud-tjenester. Med denne tjenesten kan du enkelt opprette, kombinere, organisere, signere og sende PDF-filer på nettet. Du kan også konvertere PDF-filer til redigerbare Word- eller Excel-filer.

Du kan ikke redigere PDF-filer med Adobe PDF Pack. Du trenger Acrobat DC for å redigere PDF-filer. Se Acrobat-produktsiden.

• Når du skal administrere kontoen, logger du deg på Document Cloud-startsiden på https://documentcloud.adobe.com med Adobe ID-en og passordet ditt, eller via sosiale medier (Facebook eller Google). Klikk på Konto (brukerikon) oppe til høyre i Adobe Document Cloud-vinduet, og velg deretter Adobe-konto. Siden Adobe-konto åpnes i en ny fane.
  • Klikk på Behandle abonnement under Abonnementsinformasjon på Adobe-kontosiden.

Komme i gang med nettapper og -tjenester

upload-file_2x

Last opp filer: Last enkelt opp filer i Document Cloud, og behandle dem fra datamaskinen eller mobilenheten. Finn ut mer >

share_2x

Del PDF-filer for visning: Del raskt en kobling til et PDF-dokument med andre for visning. Finn ut mer >

exportPDF_2x

Eksporter PDF-fil: Konverter PDF-filer til redigerbare Word-, Excel- eller PowerPoint-filer. Finn ut mer >

combine_2x

Kombiner filer: Kombiner flere filtyper i én enkelt PDF-fil. Finn ut mer >

fill-and-sign_2x

Fyll ut og signer: Fyll ut og signer skjemaer enkelt på nettet. Send til andre og oppbevar dem i Adobe Document Cloud. Finn ut mer >

createpdf_2x

Opprett PDF-fil: Konverter Microsoft Word, Excel, PowerPoint og andre filformater til PDF-filer. Finn ut mer >

share-for-review@2x

Del PDF-filer for gjennomgang: Del raskt en kobling til et PDF-dokument med andre for gjennomgang. Finn ut mer >

organize-pages_2x

Organiser sider: Roter, flytt, slett eller omnummerer sider i en PDF-fil. Finn ut mer >

send-for-signature_2x

Send til signering: Hent dokumenter som er signert av andre, fra hvor som helst med en nettleser eller mobilenhet. Finn ut mer >

create-template_2x

Opprett Sign-mal: Opprett en gjenbrukbar signeringsmal med ofte brukte skjemafelt. Finn ut mer >