Bruke Acrobats nettbaserte tjenester | Adobe Acrobat PDF Pack

Adobe Acrobat PDF Pack er en samling med nettbaserte Adobe Acrobat-tjenester. Med denne tjenesten kan du enkelt opprette, kombinere, organisere, signere og sende PDF-filer på nettet. Du kan også konvertere PDF-filer til redigerbare Word- eller Excel-filer.

Du kan ikke redigere PDF-filer med Adobe Acrobat PDF Pack. Du trenger Acrobat DC for å redigere PDF-filer. Se Acrobat-produktsiden.

• Når du skal administrere kontoen, logger du deg på Acrobat online på https://documentcloud.adobe.com med Adobe ID-en og passordet ditt, eller via sosiale medier (Facebook eller Google). Klikk på Konto (brukerikon) oppe til høyre i vinduet, og velg deretter Adobe-konto. Siden Adobe-konto åpnes i en ny fane.
  • For å oppgradere kontoen din eller administrere abonnementet ditt, klikk på Administrer plan under Plan-informasjon på Adobe Konto-siden.

Komme i gang med nettapper og -tjenester

Last opp filer: Last enkelt opp filer i Document Cloud, og behandle dem fra datamaskinen eller mobilenheten. Finn ut mer >

Konverter til PDF

Konverter til PDF: Konverter Microsoft Word-, Excel-, PowerPoint- og andre filformater til PDF-filer. Finn ut mer >

Del PDF-filer for gjennomgang

Del PDF-filer for gjennomgang: Del raskt en kobling til et PDF-dokument med andre for gjennomgang. Finn ut mer >

Ordne sider

Organiser sider: Roter, flytt, slett eller omnummerer sider i en PDF-fil. Finn ut mer >

Komprimer PDF

Komprimer PDF-fil: Reduser størrelsen på PDF-filen. Finn ut mer >

Legg kommentarer i en PDF-fil

Legg til kommentarer: Legg til tekst, notater, uthevinger og andre merknader i PDF-filen. Finn ut mer >

Send til signering

Be om signaturer: Få dokumenter signert av andre ved hjelp av en nettleser eller mobilenhet. Finn ut mer >

Vis og rediger Microsoft-dokumenter

Vis og rediger Microsoft Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter. Finn ut mer >

Eksporter PDF

Eksporter PDF-fil: Konverter PDF-filer til redigerbare Word-, Excel- eller PowerPoint-filer. Finn ut mer >

Del PDF-filer for visning

Del PDF-filer for visning: Del raskt en kobling til et PDF-dokument med andre for visning. Finn ut mer >

Kombinere filer

Kombiner filer: Kombiner flere filtyper i én enkelt PDF-fil. Finn ut mer >

Opprett signeringsmal

Beskytt PDF: Legg til passordsikkerhet i en PDF. Finn ut mer >

Fylle ut og signere

Fyll ut og signer: Fyll ut og signer skjemaer enkelt på nettet. Send til andre og oppbevar dem i Adobe Document Cloud. Finn ut mer >

Opprett signeringsmal

Opprett Sign-mal: Opprett en gjenbrukbar signeringsmal med ofte brukte skjemafelt. Finn ut mer >