Beskjære PDF-sider på nettet

Bruk verktøyet Beskjær sider til å endre størrelsen på en side

En PDF-fil med forskjellige sidestørrelser kan gjøres konsekvent ved å beskjære sider. Du kan bruke verktøyet Beskjær sider til å justere det synlige sideområdet.

Fremgangsmåte for å beskjære PDF-sider:

1. Logg på Acrobats nettjenester med Adobe-ID og -passord, eller via konto på sosiale medier (Facebook eller Google).

2. Velg Rediger > Beskjær sider på den øverste navigasjonslinjen.

3. Gjør ett av følgende og velg Fortsett for å velge filene du vil beskjære:

• Velg en fil fra Nylige-, Dokumenter-listen, OneDrive- eller Google Disk-kontoen.
    • Legg til en fil fra datamaskinen eller dra og slipp filen i området som er uthevet.
    • Du kan også dra og slippe en fil til Beskjær sider-verktøyet på Rediger-siden.
  4. Den valgte filen er åpen i Acrobat på nett, og verktøysettet Beskjær sider vises til venstre.

5. Flytt drahåndtakene på den blå markeringsrammen for å beskjære siden. Hvis du vil bruke margene konsekvent på alle sider, angir du Beskjæringsdimensjoner i Sideinnstillinger til venstre, spesifiser Sideomfang og velg deretter Beskjær

Beskjær sider

6. Endringene lagres automatisk, og filen lastes opp til Adobe Cloud.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet