Bruk Adobe Document Cloud til å lagre, søke etter og vise filer i skyen. Når du lagrer filer i skyen, har du tilgang til dem fra nesten hvilken som helst enhet. Document Cloud-tjenester er også integrert i Acrobat DC, Acrobat Reader DC og mobilappen Acrobat DC.

1. Logg deg på Adobe Document Cloud på https://documentcloud.adobe.com med Adobe ID-en og passordet ditt, eller via sosiale medier (Facebook eller Google).

Logge på Adobe Document Cloud
  2. Document Cloud-hjemmesiden vises. Velg en tjeneste for å utføre ønsket handling.

Hjemmeside for Document Cloud