Blir du bedt om å angi et serienummer eller logge på med Adobe-ID-en når du starter Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC? Det er flere grunner til at du kan bli bedt om dette:

• Du kan ha installert feil versjon av Acrobat DC.
  • Det kan være ugyldig eller manglende informasjon i abonnementskontoen din for Acrobat DC.
  • Datamaskinen er kanskje ikke i stand til å nå Adobes aktiveringsservere.

Metoden brukt for å kjøpe produktet bestemmer startopplevelsen:

• Klassiske kunder blir bedt om å angi et serienummer ved installasjons- eller oppstartstidspunktet for produktet.Tidligere referert til som fast.
  • Kontinuerlige kunder blir bedt om å logge på under oppstartsprosessen.Tidligere referert til som abonnement.

Acrobat DC kontinuerlig og de klassiske versjonene bruker forskjellige installasjonsprogrammer. Hvis du har installert feil versjon, må du avinstallere den uriktige versjonen før du installerer den riktige versjonen av Acrobat DC. Hvis du blir bedt om et serienummer eller uventet logges på ved oppstart, må du følge denne prosessen for å installere riktig versjon av programvaren.

Viktig: Prøveversjonen bruker det klassiske installasjonsprogrammet. Kontinuerlige kunder må avinstallere prøveversjonen og installere på nytt med installasjonsprogrammet for abonnementer.

Butikkunder

For å installere Acrobat DC som del av Creative Cloud se siden Creative Cloud-nedlasting, installering og oppdatering.

1. Logg på Acrobat.adobe.com med Adobe-ID-en du brukte for å kjøpe Acrobat DC.
  2. Klikk på Last ned Acrobat DC under Last ned programmer.
Last ned apper
  1. Logg på med en Adobe-ID.
  2. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre nedlastingen og installasjonen av Acrobat DC.

Volumlisenskunder

Volumlisensprogramvare blir gitt til IT-avdelingen eller pakkeavdelingen. Ta kontakt med IT- eller pakkeavdelingen for informasjon om hvordan du får tilgang til Acrobat DC-installasjonen. Informasjonen under er beregnet på IT- eller pakkeavdelingen.

Klassisk versjon

Den klassiske versjonen er referert til som den forrige versjonen i tidligere utgaver. Få tilgang til installasjonsprogrammet på nettsiden for lisenser.

Kontinuerlig versjon

Få tilgang til installasjonsprogrammet for abonnementer på Admin Console.

Blir du spurt om serienummer, kan dette være fordi datamaskinen har problemer med å koble til Adobes aktiveringsservere. Prøv løsningene i «Feilsøke tilkoblingsproblemer»-seksjonen i Feil ved pålogging, aktivering eller tilkobling | DC, CC, CS6, CS5.5.

Administrerer du et nettverk? Se lisensieringsinformasjon i Adobe Creative Cloud tjenestetilgangsdokumentasjon for IT.

For å verifisere betalingsinformasjonen med Acrobat DC som del av Creative Cloud, se siden Creative Cloud administrere ditt medlemskap.

1. Logg på Acrobat.adobe.com.
  2. Klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne, og velg Mitt abonnement.
  3. Verifiser at betalingsinformasjonen din er gyldig.

Hvis du logger av og logger inn på nytt i Acrobat DC, tilbakestilles kontoinformasjonen.

1. Start Acrobat DC.
    • Mac OS: Gå til Programmer > Adobe Acrobat DC> Adobe Acrobat DC.
    • Windows: Gå til Start > Alle programmer > Adobe Acrobat DC.
  2. Velg Hjelp > Logg av.
  3. Klikk på Logg av.
  4. Når du blir bedt om det, logger du på med Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.