Når du installerer Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC, blir det installert direkte på datamaskinen din. Internett tilgang er påkrevd for å fullføre lisensieringsprosessen ved første oppstart og hver 30. dag for å validere abonnementet.

Krav til Internett-forbindelse

Kontinuerlige og klassiske versjoner av Acrobat DC må koble til Internett første gang du installerer og lisensierer skrivebordsapper.Klassiske versjoner kan deretter brukes i offline-modus med en gyldig programvarelisens. Kontinuerlig programvare prøver å validere programvarelisensen din hver 30. dag. Du mottar en påminnelse om å koble til Internett igjen for å validere lisensen etter at 30-dagersperioden er utløpt.

Individuelle årlige abonnementer på Acrobat DC (kontinuerlig versjon) lar deg være frakoblet i lengre perioder hvis Internett er utilgjengelig i opptil 99 dager.

Viktig: Kun bedriftskunder kan få unntak med aktivering i frakoblet modus. Abonnementer, inkludert lisenser med navn, krever tilgang til Internett for å kunne fullføre aktiveringen og utføre den månedlige sjekken. En utsettelsesperiode på 99 dager gjelder hvis Internett er utilgjengelig.

Installasjonsinstruksjoner for Acrobat DC

For å installere Acrobat DC gjør du følgende:

Butikkunder

1. Logg på Acrobat.adobe.com med Adobe-ID-en du brukte for å kjøpe Acrobat DC.
  2. Klikk på Last ned Acrobat DC under Last ned programmer.
downlaod_app
  1. Logg på med en Adobe-ID.
  2. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre nedlastingen og installasjonen av Acrobat.

Volumlisenskunder

Volumlisensprogramvare blir gitt til IT-avdelingen eller pakkeavdelingen. Ta kontakt med IT- eller pakkeavdelingen for informasjon om hvordan du får tilgang til Acrobat DC-installasjonen. Informasjonen under er beregnet på IT- eller pakkeavdelingen.

• Klassisk versjon: Den klassiske versjonen ble tidligere referert til som fast. Få tilgang til installasjonsprogrammet på nettsiden for lisenser.
  • Kontinuerlig versjon: Den kontinuerlige versjonen var tidligere kjent som abonnement. Få tilgang til det kontinuerlige installasjonsprogrammet på Admin Console.