Creative Cloud-app

Vil du ha hjelp med å installere Creative Cloud-apper? Se Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

Trenger du hjelp med å feilsøke nedlastingsproblemer? Se Feilsøking for Creative Cloud – problemer med å laste ned og installere. Gå til nettverks- og tilkoblingsproblemer om nødvendig.

Du må koble til Internett når du vil installere Adobe Creative Cloud-apper, som Photoshop og Illustrator. Så snart appene er installert på datamaskinen din, behøver du ikke en Internett-tilkobling for å bruke appene.

Du kan bruke appene i frakoblet modus med en gyldig programvarelisens i en begrenset periode. Appene prøver å validere programvarelisensen din hver 30. dag. Du vil motta en påminnelse om å koble til Internett for å validere lisensen din:

Månedlig påminnelse

I frakoblet modus får Creative Cloud-medlemmer med årlig abonnement en løpeperiode på 99 dager; månedlige medlemmer får en løpeperiode på 30 dager. For detaljer kan du se tabellen under.

Creative Cloud for individer Opp til én kalendermåned + 99 dager med frakoblet bruk
  • Etter én kalendermåned ber en dialogboks om Internett-tilkobling.
  • Du kan avvise dialogboksen, neste påminnelse kommer om 30 dager.
  • Etter én kalendermåned + 69 dager, vises dialogboksen daglig.
  • Etter én kalendermåned + 99 dager, er én siste frakoblet produktlansering tilgjengelig.

Creative Cloud for arbeidsgrupper

Opp til to kalendermåneder + 99 dager med frakoblet bruk
  • Etter to kalendermåneder ber en dialogboks om Internett-tilkobling.
  • Du kan avvise dialogboksen, neste påminnelse kommer om 30 dager.
  • Etter to kalendermåneder + 69 dager, vises dialogboksen daglig.
  • Etter to kalendermåneder + 99 dager, er én siste frakoblet produktlansering tilgjengelig.
Creative Cloud for foretak
Opp til to kalendermåneder + 99 dager med frakoblet bruk
  • Etter to kalendermåneder ber en dialogboks om Internett-tilkobling.
  • Du kan avvise dialogboksen, neste påminnelse kommer om 30 dager.
  • Etter to kalendermåneder + 69 dager, vises dialogboksen daglig.
  • Etter to kalendermåneder + 99 dager, er én siste frakoblet produktlansering tilgjengelig.

Document Cloud eller Acrobat DC

Når du installerer Acrobat Pro DC eller Acrobat Standard DC, blir det installert direkte på datamaskinen din. Internett tilgang er påkrevd for å fullføre lisensieringsprosessen ved første oppstart og hver 30. dag for å validere abonnementet.

For mer informasjon, se Internett-tilgang og frakoblet løpeperiode | Acrobat DC.