Enheten din må oppfylle de tekniske spesifikasjonene beskrevet nedenfor for å kjøre og bruke Adobe Fresco.

Gjelder for:

November 2019-versjonen (versjon 1.1)

Fresco er en tegne- og maleapp bygget spesifikt for plattformer med støtte for berøring og pekepenn, som for eksempel Apple iPad med Pencil, Wacom Mobile Studio Pro, og utvalgte Microsoft Surface-enheter.

iOS

Vil du finne ut hvilken iPad-modell du har? Les denne kundestøttesiden hos Apple for å identifisere iPad-modellen. Du kan også se etter modellnummeret på baksiden av enheten eller gå til Innstillinger Generelt Om på iPad.

Minimumskrav
Enheter
En av følgende enheter:
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad Air (3. generasjon)
  • iPad (5. og 6. generasjon)
  • iPad mini (5. generasjon)
Operativsystem  iOS-versjon 12.4 eller nyere.
Prosessor Flerkjerners Intel-prosessor med 64-bitstøtte (anbefalt: Intel Core i5 eller i7 eller tilsvarende)
RAM 4 GB
Plass på harddisken 8 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjonen.
Internett Det kreves Internett-tilkobling og registrering for obligatorisk programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.
Penn  Apple Pencil, Apple Pencil (2. generasjon).

Windows

Minimumskrav
Enheter
En av følgende enheter:
  • Surface Pro 4
  • Surface Pro 5
  • Surface Pro 6
  • Surface Pro 7
  • Surface Book 1
  • Surface Book 2
  • Surface Studio 1
  • Surface Studio 2
  • Surface Go
  • Wacom Mobile Studio Pro 13"
  • Wacom Mobile Studio Pro 16"

Merk: Fresco er ennå ikke tilgjengelig på Microsoft Surface Pro X-enheter.

Operativsystem Windows 10 versjon 1809 eller nyere
Grafikkprosessor Intel- eller NVIDIA-grafikkort med Direct X-funksjonsnivå 12.1
Grafikkdriver Den nyeste grafikkdriveren kreves på Windows 10
RAM 4 GB
Plass på harddisken 5 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjonen.
Internett Det kreves Internett-tilkobling og registrering for obligatorisk programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.
Penn Surface-penn, Wacom Pro Pen.

Installer den nyeste grafikkdriveren

Hvis du vil bruke aktive pensler i Fresco for Windows, trenger du den nyeste grafikkdriveren installert på enheten. Fresco registrerer kompatibiliteten for enhetsgrafikkdriveren og varsler deg om å installere den nyeste versjonen av driveren.

1. Last ned Windows 10-grafikkdriveren fra nedlastingssenteret.
  2. Dobbeltklikk på <driverfilnavn>.exe for å installere driveren. Følg instruksjonene på skjermen, og start enheten på nytt når installasjonen er fullført.

Bekreft installasjonen:

1. Høyreklikk på startikonet i Windows, og klikk på Enhetsbehandling
  2. Høyreklikk på Intel Graphics-navnet i området Skjermkort, og klikk på fanen Driver

Kontroller om driverversjonen og driverdatoen vises i nedlastingssenteret.

Språkversjoner tilgjengelige for Fresco

Fresco er tilgjengelig på følgende språk:

• Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Japansk
  • Brasil
  • Portugisisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Finsk
  • Italiensk
  • Norsk
  • Spansk
  • Svensk
  • Koreansk
  • Forenklet kinesisk
  • Tradisjonell kinesisk
  • Tsjekkisk
  • Polsk
  • Russisk
  • Tyrkisk