Datamaskinen din må oppfylle de tekniske spesifikasjonene nedenfor for å kunne kjøre og bruke Adobe Fresco.

Gjelder for:

Desember 2020-utgaven (versjon 2.1)

Systemkrav for tidligere utgaver

Støttede enheter

iPhone

Spesifikasjoner Minimumskrav
Enheter
En av følgende enheter:
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 11
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • Phone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPhone SE
  • iPhone SE (2020)
Operativsystem
iOS-versjon 13 eller nyere
Plass på harddisken
3 GB kreves til installering og kjøring. 16 GB tilgjengelig lagringsplass er anbefalt for å få den beste ytelsen.
Internett
Det kreves Internett-tilkobling og registrering for obligatorisk programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.

For å finne ut hvilken iPhone-modell du har, kan du se Apples støttedokumentasjon

iPad

Spesifikasjoner Minimumskrav
iPad
Krever én av følgende enheter:
  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad Air (3. generasjon)
  • iPad (5.–8. generasjon)
  • iPad mini (5. generasjon)
Operativsystem
iOS-versjon 13 eller nyere
Plass på harddisken
3 GB kreves til installering og kjøring. 16 GB tilgjengelig lagringsplass er anbefalt for å få den beste ytelsen.
Internett
Det kreves Internett-tilkobling og registrering for obligatorisk programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.
Penn
Apple Pencil, Apple Pencil (2. generasjon)

For å finne ut hvilken iPad-modell du har, kan du se Apples støttedokumentasjon

For å finne ut hvilken Apple Pencil som fungerer på din iPad, kan du se Apples støttedokumentasjon.

Windows

Spesifikasjoner Minimumskrav
Operativsystem Windows 10 versjon 1903 eller nyere
Grafikkprosessor

Intel-, NVIDIA- eller AMD-grafikkort* med Direct X-funksjonsnivå 12.1

Grafikkdriver Den nyeste grafikkdriveren kreves på Windows 10
RAM 8 GB
Plass på harddisken 5 GB tilgjengelig harddiskplass for installasjonen
Internett Det kreves Internett-tilkobling og registrering for obligatorisk programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester
  Sterkt anbefalt
Perifere inndataenheter  Som tegne- og maleapp er Fresco optimalisert for bruk med pekepenn. Vi anbefaler bruk av trykkfølsomme nettbrett og pekepenner (f.eks. Wacom-nettbrett eller Surface-penn).

*AMD-grafikkdriver Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.7.1, driverversjon 20.20.01.08 (Windows Driver Store-versjon 27.20.2001.8002) eller nyere er påkrevd. Gå til https://www.amd.com/nb/support for nedlasting.

Installer den nyeste grafikkdriveren

For å bruke aktive pensler i Fresco på Windows må du sørge for at du har installert den nyeste grafikkdriveren. Fresco kontrollerer enhetskompatibiliteten og varsler deg om at du må installere den nyeste driverversjonen.

1. Last ned Windows 10-grafikkdriveren fra nedlastingssenteret.
  2. Dobbeltklikk på <driverfilnavn>.exe for å installere driveren. Følg instruksjonene på skjermen, og start enheten på nytt når installasjonen er fullført.

Slik verifiserer du installasjonen:

1. Høyreklikk på startmenyen i Windows, og klikk på Enhetsbehandling
  2. Under Skjermkort høyreklikker du på Intel Graphics-navnet og klikker deretter på Driver

Kontroller om du har samme driverversjon og driverdato som det som er vist i nedlastingssenteret.

Aktiver hybridgrafikk-modus på HP ZBook x2 G4

For å installere Fresco på HP ZBook x2 G4 må du manuelt aktivere hybridgrafikkmodusen. Start enheten din på nytt, og kjør installasjonsprogrammet for Fresco en gang til.

1. For å aktivere hybridgrafikkmodusen må du slå av enheten og deretter slå den på igjen, og så trykke på Esc-tasten gjentatte ganger for å åpne Oppstart-menyen.
  2. Fra Oppstart-menyen trykker du på F10-tasten for å åpne BIOS-konfigurasjonsverktøyet.
  3. Klikk på Avansert > Enhetskonfigurasjoner > Hybridgrafikk, og klikk deretter på Aktiver.
  4. Klikk på Lagre, klikk på Lagre endringer når du blir bedt om det, og avslutt BIOS.

Alternativt kan du bruke HP Performance Advisor:

1. Installer og åpne HP Performance Advisor.
  2. Klikk på Din datamaskin-fanen i sidefeltet, og klikk på BIOS-innstillinger.
  3. Bla nedover, dobbeltklikk på Avansert  og dobbeltklikk på GFX.
  4. Velg Hybridgrafikk fra rullegardinmenyen.
  5. Klikk på OK for å starte på nytt og aktivere endringene.

Språk som støttes

Fresco er tilgjengelig på følgende språk på alle støttede enheter:

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Brasiliansk portugisisk

Dansk

Nederlandsk

Finsk

Italiensk

Norsk

Spansk

Svensk

Koreansk

Forenklet kinesisk

Tradisjonell kinesisk

Tsjekkisk

Polsk

Russisk

Tyrkisk