Brukerveiledning Avbryt

Publisere, eksportere og dele

Lær hvordan du deler Adobe Fresco-kunstverkene dine ved å publisere og eksportere dem til ulike formater og overflater.

Vil du dele kunsten din på sosiale medier? Du kan gjøre dette direkte fra Adobe Fresco. Du kan også eksportere kunstverkene dine til ulike formater, for eksempel PNG, JPG, PSD og PDF, for å dele eller bruke dem i andre apper og tjenester. Du kan også sende dem via e-post eller melding og skrive ut kunstverkene dine direkte fra appen.

Adobe Fresco registrerer alle strøkene dine automatisk mens du tegner, og lager en tidsforkortet video som viser hvordan arbeidet ditt ble til.

Slik kan du raskt eksportere og dele

Bruk alternativet Hurtigeksport for å raskt dele eller skrive ut kunstverkene dine.

1. Åpne kunstverket i Adobe Fresco.
  2. Trykk på Del-ikonet  på tittellinjen.
  3. Trykk på Hurtigeksport.
  4. Velg hvordan du vil eksportere eller dele, og fullfør trinnene.

Hvis du ofte eksporterer i et annet format enn JPG, endrer du innstillingene for Hurtigeksport i appinnstillingene for Adobe Fresco. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Innstillinger for tilpasning av appen.

Slik eksporterer og deler du i PNG-, JPG-, PSD- og PDF-format

Bruk Eksporter som-alternativet fra Del-arbeidsområdet for å velge et populært format, for eksempel PNG, JPG (høy, middels eller lav kvalitet), PSD eller PDF, og del direkte fra Adobe Fresco.

1. Åpne kunstverket i Adobe Fresco.
  2. Trykk på Del-ikonet på tittellinjen.
  3. Trykk på Publiser og eksporter.
  4. Trykk på Eksporter som, og velg deretter et utdataformat.
  5. Hvis du har valgt JPG som utdataformat, angir du bildekvaliteten til Lav, Middels eller Høy.
  6. Trykk på Eksporter-knappen.
  7. Lagre eller del kunstverket.

Slik publiserer du kunstverkene dine på Behance

Det er enkelt å dele de kreative prosjektene dine i det store kreative fellesskapet på Behance rett fra Adobe Fresco. Du kan publisere både kunstverkene dine og en tidsforkortet innspilling av hvordan du skapte dem.

1. Åpne kunstverket i Adobe Fresco.
  2. Trykk på Del-ikonet på tittellinjen.
  3. Trykk på Publiser og eksporter.
  4. Trykk på Behance-prosjekt.
  5. Logg på Behance-kontoen din, og legg til informasjonen som Behance trenger for å kunne overføre kunsten din på enkelt vis.
  6. Trykk på Lagre og publiser.

Publisering av kunstverk til Behance støttes ikke i Adobe Fresco 1.1 for Windows. Som en løsning kan du eksportere en kopi av dokumentet til skrivebordet og bruke Behance-appen til å publisere det. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Adobe Fresco for Windows

Komprimer direktestrømmingsvideoer ved hjelp av kontroller for tidsforkorting

Du må angi en oppløsning for opptaket ditt før du starter direktestrømmingen. Følg disse trinnene for å justere kvaliteten og oppløsningen på tidsforkortingsvideoen din.

1. Åpne Appinnstillinger > Generelt> Innstillinger for tidsforkorting.
  2. Velg ett av alternativene Lav eller Middels eller Høy på rullegardinlisten Kvalitet.
  3.  I Dimensjoner-rullegardinlisten velger du et oppløsningsalternativ før du begynner å tegne:
    1. For macOS: Velg mellom 1920 x 1080 eller 4096 x 4096, som er 4K-oppløsning.
    2. For Windows: Velg mellom 1920 x 1080 og 2048 x 2048. Oppløsningsalternativet 4096 x 4096 er ikke tilgjengelig.
tidsforkortingskontroll eller størrelse og komprimering
Tidsforkortingskontroll

Slik lagrer du en tidsforkortet video av kunsten din

Du kan nå dele opprettelsesprosessen for kunstverkene dine med en tidsforkortelse-video.

1. Åpne kunstverket i Adobe Fresco.
  2. Trykk på Del-ikonet  på tittellinjen.
  3. Trykk på Publiser og eksporter.
  4. Trykk på Eksport av tidsforkorting.
  5. Spill av innspillingen for å forhåndsvise resultatet.
  6. Trykk på Eksporter.
  7. Velg stedet der du vil lagre MP4-filen.

Slik direktestrømmer du kunsten din til Behance

Du kan direktestrømme kunsten din og enkelt nå ut til det større kreative fellesskapet på Behance rett fra Adobe Fresco.

Direktestrømming fra Fresco
Direktestrøm til Behance

1. Åpne kunstverket i Adobe Fresco.
  2. Trykk på Del-ikonet  på tittellinjen.
  3. Velg Direktestrømming-knappen nederst i rullegardinlisten.
  4. Legg til tittelen på og en beskrivelse av strømmingen din.
  5. Hvis det er første gang du strømmer direkte, bekrefter du den valgte Behance-profilen for direktestrømming. Du kan også lese den korte oversikten over tjenesten som vises for bekreftelse.
  6. Du kan velge å deaktivere mikrofonen eller kameraet ditt.
  7. Før du begynner å strømme, kan du angi alternativene til offentlig, privat eller stille.
  8. Trykk på Start kringkasting.
Direktestrømming fra Fresco – aktiver chat
Du kan aktivere mikrofonen eller kameraet mens du direktestrømmer. Du kan også velge å gå offentlig, privat eller stille på Behance.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se: Direktestrøm Fresco-kunstverkene dine på Behance.

Hvordan sender jeg Fresco-kunstverkene mine til Illustrator på iPad eller skrivebordet?

Send til Illustrator-delen under ikonet for deling  velger du mellom iPad eller Skrivebord for å sende kunstverket til Illustrator på iPad eller skrivebordet.

iPadAi

Du finner mer informasjon under Adobe Fresco og Illustrator.