Brukerveiledning Avbryt

Oppgradere lagringsplassen for Adobe Fresco

Finn ut hvordan lagringsplassen fungerer, og hvordan du administrerer og oppgraderer lagringsplassen for Adobe Fresco.

Alle Adobe Fresco-planer har skybasert lagring inkludert, slik at du kan få tilgang til Adobe Fresco-dokumentene dine på ulike enheter. Du kan opprette og dele kunstverkene dine overalt og fra alle enheter, uansett hvor du er. Les videre for å lære hvordan du kan oppgradere og administrere den skybaserte lagringsplassen din.

Hvor mye lagringsplass har jeg krav på?

Plan

Krav på grunnleggende skybasert lagring

Applikasjonsbasert Adobe Fresco (gratis)

2 GB

Applikasjonsbasert Adobe Fresco (betalt)

5 GB

Applikasjonsbasert Adobe Fresco (betalt)

Applikasjonsbasert Adobe Photoshop (betalt)

Adobe Creative Cloud Alle applikasjoner (betalt)

100 GB

Hvis du bruker den gratis applikasjonsbaserte Adobe Fresco-planen, har du rett til 2 GB skybasert lagringsplass. Hvis du går tom for lagringsplass, kan du oppgradere til en betalt plan.

Jeg har en gratisplan. Hvordan oppgraderer jeg til en betalt plan slik at jeg får mer lagringsplass?

Du kan få tilgang til alle premiumfunksjonene i Fresco ved å oppgradere til en betalt plan, inkludert mer lagringsplass for filene dine.

Hvis du vil ha trinnvise instruksjoner for oppgradering av planen, kan du se Slik oppgraderer du til en betalt plan for Adobe Fresco.

Jeg har en betalt plan. Kan jeg oppgradere lagringsplassen min?

Du kan enkelt oppgradere lagringen din fra Adobes nettsted for lagringsoppgradering.

Hvordan frigjør jeg plass på den skybaserte lagringsplassen min?

Hvis du har nådd lagringsgrensen, kan du enten oppgradere lagringskapasiteten eller slette eldre prosjekter for å frigjøre plass. Følg disse trinnene for å slette gamle filer:

1. Fra fanen Dine filer på startskjermen i Adobe Fresco, trykker du på ... ved siden av hvilket som helst av nettsky-dokumentene dine, og trykker på Slett.

2. For å slette et dokument permanent trykker du først på Slettet, deretter på ... ved siden av det slettede dokumentet, og til slutt på Slett permanent.

Hva skjer med ressursene mine når jeg avslutter det betalte abonnementet mitt?

Selv om du avbryter det betalte abonnementet ditt, får du fortsatt tilgang til ressursene du har opprettet i abonnementsperioden. Du vil imidlertid ikke kunne legge til ressurser utover den tildelte lagringsplassen på 2 GB.

relaterte ressurser

Nå som du har begynt å administrere lagring i Adobe Fresco, kan du gå et skritt videre og lære hvordan du oppgraderer Creative Cloud-lagringen din eller kommer i gang med Adobe Fresco-brukergrensesnittet.

Snakk med oss

Hvis du har et spørsmål eller en idé du vil dele, hører vi gjerne fra deg. Del tankene dine med Adobe Fresco-fellesskapet.