Brukerveiledning Avbryt

Oppgrader lagringsplass for Adobe Fresco

Finn ut hvordan lagringsplassen fungerer og hvordan du administrerer og oppgraderer lagringsplassen for Adobe Fresco.

Alle Adobe Fresco-planer leveres med skybasert lagring. Dette gir deg tilgang til Adobe Fresco-dokumentene dine fra alle slags enheter, slik at du kan skape og dele kunstverkene dine fra hvilken som helst enhet, uansett hvor du er. Les videre for å lære hvordan du kan oppgradere og administrere den skybaserte lagringsplassen din.

Hvor mye lagringsplass har jeg krav på?

Plan

Krav på grunnleggende skybasert lagring

Adobe Fresco applikasjonsbasert (gratis)

2 GB

Adobe Fresco applikasjonsbasert (betalt)

Adobe Photoshop applikasjonsbasert (betalt)

Adobe Creative Cloud Alle applikasjoner (betalt)

100 GB

Hvis du bruker Adobe Fresco applikasjonsbasert plan (gratis), har du rett til 2 GB skybasert lagringsplass. Hvis du går tom for lagringsplass, kan du oppgradere til en betalt plan.

Jeg har en gratisplan. Hvordan oppgraderer jeg til en betalt plan slik at jeg får mer lagringsplass?

Hvis du bruker den gratis startplanen for Adobe Fresco, er skybasert lagring begrenset til 2 GB. Du får heller ikke alle premiumfunksjonene i Adobe Fresco.

Oppgrader til en betalt plan for å få 100 GB lagringsplass og tilgang til alle premiumfunksjonene i Adobe Fresco.

Hvis du vil ha trinnvise instruksjoner, kan du se Slik oppgraderer du til en betalt plan for Adobe Fresco.

Jeg har en betalt plan. Kan jeg oppgradere lagringsplassen min?

Hvis du har et betalt abonnent på Adobe Fresco, kan du oppgradere lagringsplassen din fra nettstedet Oppgrader lagringsplass for Adobe.

Hvordan frigjør jeg plass på den skybaserte lagringsplassen min?

Hvis du har nådd lagringsgrensen, kan du enten oppgradere lagringsplassen eller slette eldre prosjekter for å frigjøre plass.

1. Fra fanen Ditt arbeid på startskjermen i Adobe Fresco, trykker du på ... ved siden av hvilket som helst av nettsky-dokumentene dine, og trykker på Slett.

2. For å slette et dokument permanent trykker du først på Slettet, deretter på ... ved siden av det slettede dokumentet, og til slutt på Slett permanent.

Hva skjer med ressursene mine når jeg avslutter det betalte abonnementet mitt?

Hvis du avslutter det betalte abonnementet og går tilbake til gratisversjonen, vil du fremdeles ha lagringsplass på 2 GB. Du vil ha tilgang til ressursene du opprettet med det betalte abonnementet ditt, men kan ikke legge til ressurser utover de tildelte 2 GB.

Jeg trenger mer hjelp ...

Hvis du lurer på noe eller har en idé du vil dele, kan du bli med i Adobe Fresco-fellesskapet. Vi vil gjerne høre fra deg og se kreasjonene dine.