Bruk eldre versjon av Healing Brush

Photoshop CC 2015 introduserte en ny algoritme for healing brush i sanntid. Noen kunder foretrekker imidlertid atferden til den eldre healing brush-algoritmen. I dette dokumentet finner du løsninger for hvordan du får Photoshop CC 2015 til å bruke den originale healing brush-algoritmen og/eller interaktiv feedback.

Merk:

Merk: I Photoshop CC 2015.1 ble en ny Diffusion-glidebryter introdusert, og denne lar deg oppnå resultater som er lik den eldre algoritmen: Se Healing Brush-eksempler.

Løsning: Gå tilbake til den eldre Healing Brush-algoritmen

For Photoshop CC 2015.5 eller nyere

Tilbakestill til gammel atferd (Healing Brush-algoritme for Photoshop CC 2014 og eldre) for Healing Brush-verktøyet ved å angi Innstillinger > Verktøy > Bruk eldre Healing-algoritme for Healing Brush.

For Photoshop CC 2015.1.x

Følg disse trinnene:

1. Installer oppdateringen Photoshop CC 2015.1.
  2. Bruk Notepad (Windows) eller TextEdit (Mac OS) til å opprette en klartekstfil.
  3. Skriv inn teksten:
    • LegacyHealingBrush161 1 i tekstfilen for healing brush-algoritmen for Photoshop CC 2014 og eldre, feedback på brukergrensesnitt i ikke-sanntid
    • LegacyHealingBrush161 0 i tekstfilen for Photoshop CC 2015 sanntidsalgoritme med feedback på brukergrensesnitt i sanntid
    • LegacyHealingBrush161 2 i tekstfilen for Photoshop CC 2015 sanntidsalgoritme med ingen feedback på brukergrensesnitt i sanntid
  4. Lagre filen som PSUserConfig.txt i mappen Photoshop-innstillinger:
    • Windows: [Installation Drive]:\Users\[User Name]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CC 2015\Adobe Photoshop CC 2015 Settings\
    • Mac OS: //Users/[User Name]/Library/Preferences/Adobe Photoshop CC 2015 Settings/
  5. Start Photoshop på nytt.

OS-spesifikke hensyn