Problem: Premiere Pro CC 2015 krasjer ved oppstart hvis datamaskinen kjører Windows og har AMD-prosessor.

Brukere forteller at Premiere Pro CC 2015.1 (9.1) krasjer ved oppstart på Windows-baserte datamaskiner med AMD-prosessor.

Løsning: bruk en tidligere versjon av Premiere Pro

For øyeblikket starter ikke Premiere Pro CC 2015.1 (9.1) på Windows-baserte datamaskiner med en AMD installert. Bruk en tidligere versjon av Premiere Pro til det lanseres en løsning.

Hvis det ikke er installert noen tidligere versjon av Premiere Pro, gjør du én av følgende.

• Installer Premiere Pro CC 2014 fra Creative Cloud-appen
  • Installer Premiere Pro CC 2015 (9.0) fra ProDesignTools-nettstedet.

Oppdater til Premiere Pro CC 2015 (9.0.2) ved å installere følgende 9.0.2-oppgradering.

Det kommer snart en oppdatering knyttet til dette problemet.