Uventet oppførsel i Premiere Pro CC 2015 etter oppdatering til Mac OS X 10.11

Brukere av Adobe Premiere Pro CC 2015 (og tidligere utgaver) kan oppleve uventet oppførsel etter oppgradering til Mac OS X 10.11 (El Capitan). Disse problemene vil utbedres i en senere utgave. Adobe anbefaler imidlertid at brukerne fortsetter å bruke Mac OS X 10.10.x for øyeblikket.

Det er for eksempel vanlig at når video settes på pause, får bildet en gul-grønn nyanse med røde striper (se bilde). Den beste løsningen på dette problemet er å endre avspilling i Prosjektinnstillinger til Kun Mercury Playback Engine-programvare.

Screen Shot 2015-10-13 at 11.11.58 AM

Du finner mer informasjon i følgende blogginnlegg.