Du kan ikke legge denne e-postadressen til kontoen din

Når du legger til brukere i Adobe Sign-kontoen, kan det oppstå en feil som angir at "du ikke kan legge til denne e-postadressen i kontoen".

Denne feilmeldingen foreslår ett av to problemer med den angitte e-postadressen (brukeren):

• E-postadressen er i bruk, men brukerstatusen er ikke Aktiv.
  • Domeneinnstillingen for Adobe Sign inkluderer ikke e-postdomenet for brukeren

Brukere i Adobe Sign-systemet har ett av flere statusnivåer: Aktiv, Opprettet, Venter og Inaktiv.

Kontroller brukerlisten (Konto > Brukere) for å se om brukerne har statusen Inaktiv.

Aktive brukere vises når du viser brukerlisten i administrasjonskonsollen for Adobe Sign.

Standard brukerliste viser bare aktive brukere

Bruker Inaktive brukere filtreres ut.  Hvis du vil vise alle brukere i kontoen, klikker du på de tre linjene øverst til høyre, og velger Vis alle brukere.

Menyen for å vise alle brukere

Den fullstendige listen over brukere vises, og du kan sortere dem ved å klikke på kolonneoverskriftene. Sortering etter e-postadresse er vanligvis det beste alternativet fordi e-postadressen er hovedinformasjonen du angir for å opprette en bruker, og hovedårsaken til feilmeldingen.

Den fullstendige listen over brukere

Forskjellen mellom statusene på høyt nivå:

• Aktive brukere – Brukere som kan logge på Adobe Sign-systemet og sende avtaler
  • Opprettede brukere – Brukere som er lagt til i en konto, men ikke har angitt passordet sitt ennå. Siden de ikke hat angitt et passord, kan de ikke logge på systemet.
    • Ved å klikke på en opprettet bruker, kan du velge Send e-postmelding på nytt eller Tilbakestill passord. Begge alternativene sender en e-postmelding til brukeren og ber vedkommende om å angi et passord og aktivere kontoen.
  • Inaktive brukere – Disse brukerne ble opprettet i systemet, men er eksplisitt deaktivert. Inaktive brukere har ikke tilgang til Adobe Sign, inkludert mulighet til å signere avtaler.
    • Når du klikker på en inaktiv bruker, kan du velge Aktiver bruker på nytt.
    • Aktivering av bruker på nytt endrer statusen til Aktiv, og det sendes en e-postmelding, slik at vedkommende kan angi et nytt passord
  • Ventende brukere – Brukere med Venter-status, er personer som er tilknyttet en avtale, men som ikke eksplisitt er opprettet av administrator.
    • Ventende brukere kan konverteres til aktive ved hjelp av den vanlige prosessen for å legge til brukere

Noen kontoer er konfigurert med sikkerhet på domenenivå. Alle kunder med nettstedslisens skal ha denne typen sikkerhet, i tillegg til kunder som bruker SAML.

Sikkerhet på domenenivå vises imidlertid ikke i administrasjonsgrensesnittet.  Dette kan bare vurderes av kundestøtte eller Customer Success-teamet.

Hvis problembrukeren ikke er i kontoen under noen statusnivåer, er problemet sannsynligvis et problem med domenetillatelser.  Kontakt kundestøtte eller Customer Success Manager, hvis du har en.

Pass på å inkludere e-postadressen ti kontoadministrator og e-postadressen til brukeren du prøver å legge til.

Det er en enkel prosess å kreve et domeneeierskap, men det tar tid.  His du tror du har problemer med domenetypen, eller bare aktivt vil hindre muligheten for dette, starter du kravprosessen tidlig.