Deaktivere en bruker i min konto

En kontoadministrator kan deaktivere en bruker-ID i en konto. En inaktiv bruker-ID kan ikke logge på, sende eller signere noen dokumenter, og tar ikke opp en lisensplass i kontoen.

Når brukere forlater organisasjonen, deaktiverer du bruker-ID-en i Admin Console for Adobe Sign for å sikre mot uautorisert tilgang.

Deaktivering av bruker-ID-en hindrer alle påloggingsaktiviteter, men kansellerer eller påvirker ikke eventuelle avtaler under behandling. Alle transaksjoner knyttet til bruker-ID-en fullføres som vanlig. Deaktivering er et rent sikkerhetstiltak knyttet til pålogging og tilgang.

Inaktive brukere kan også aktiveres på nytt når som helst, uten at bruker-ID-en skades. Men brukeren må tilbakestille passordet ved å bruke koblingen for glemt passord på påloggingssiden.

Kontoadministratorer kan deaktivere brukere når som helst. Gruppeadministratorer kan deaktivere brukere hvis de har tillatelse til å legge til brukere.

Inactive user on User list

Hurtigtrinn

1. Gå til Konto > Brukere
  2. Klikk på Alternativer-menyen, og velg Vis alle brukere
  3. Klikk på brukerens e-postadresse
  4. Klikk på Deaktiver bruker.
  5. Merk av for alternativet for å dele kontoen med deg.
  6. Klikk på Ja for å fullføre deaktiveringen

Trinn for trinn

1. Når du skal deaktivere en bruker, logger du på som kontoadministrator (eller gruppeadministrator) og klikker på Konto > Brukere

Klikk på Vis alle brukere under Alternativer-menyen

Nav to Users
  2. Alle brukerne vises.

Finn og klikk én gang på brukeren du vil deaktivere

Koblingen Deaktiver bruker vises øverst i listen når en bruker er valgt. Klikk på koblingen Deaktiver bruker

DEactivate User Link
  3. Når du har klikket på Deaktiver bruker, åpnes en bekreftelsesside. Teksten på bekreftelsessiden stadfester at du forstår at denne brukeren ikke kan logge på, sende eller signere avtaler lenger.

Du blir også spurt om du vil vise alle avtalene i den inaktive kontoen. Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du har aktivert kontodeling.

Når du merker av for dette alternativet, opprettes en enveisdeling som overfører alle avtalene fra den inaktive brukeren, til din Manage-fane. Du kan avbryte denne delingen når som helst.

Når du er klar, klikker du på Ja, deaktiver.

Deactivate Challenge

Merk:

Du kan komme tilbake, aktivere brukeren på nytt og deaktivere den igjen hvis du vil opprette denne delingen senere.

4. Du kommer deretter tilbake til brukersiden

Det vises et fullføringsbanner øverst på siden

Brukeren oppdateres i listen med statusen Inaktiv

Success Message

Tips fra kundestøtte

• Deaktiverte brukere kan ikke signere dokumenter eller logge på. Hvis brukere må signere dokumenter, åpner du en billett hos kundestøtte for å få dem til å fjerne brukerne fra kontoen din og aktivere dem på nytt.

Merk:

Forsikre deg om at kontoadministratoren er den som åpner saken. Av sikkerhetsgrunner utføres bare forespørsler fra kontoadministrator.