Behandle avtaler og få transaksjonsspesifikk informasjon

Når en avtale er sendt, kan du endre deler av eller få informasjon relatert til transaksjonen.

Du finner alle handlinger og alternativer ved å klikke en transaksjon på siden.

select_an_agreement

Vise en avtale

En avtale kan åpnes for å vise innholdet (i gjeldende tilstand) ved å dobbeltklikke på avtalen i listen på Behandle-siden.

Du kan også åpne avtalen for visning ved å enkeltklikke og velge Vis avtale fra alternativene til høyre.

view_agreement

Erstatte dokumentet i en avtale

Avsenderen av en avtale kan erstatte dokumentet og manipulere feltene etter at avtalen er sendt, under forutsetning av at den første mottakeren ennå ikke har fullført sin handling.

Velg avtalen, og hvis avtalen fremdeles kan endres, ser du koblingen Endre avtale blant alternativene på høyre side.

replace_document

Merk:

Obs! Hvis du foretrekker en mer detaljert forklaring av prosessen, finner du den fullstendige trinnvise fremgangsmåten her!

Erstatte gjeldende underskriver

Bruk denne prosessen hvis det opprinnelig ble brukt feil e-postadresse, eller hvis du vil endre hver enkelt signering

Merk:

Denne handlingen erstatter gjeldende underskriver for avtalen. Hvis du vil endre en underskriver som er senere i prosessen, venter du til det er deres tur til å signere.

Velg avtalen, og hold deretter musepekeren over gjeldende mottaker.

En informasjonsboble vises til venstre.

• Klikk på koblingen Erstatt deltaker.
  • Oppgi e-postadressen til den nye mottakeren, og klikk på Erstatt.
new_manage_page_-replacethecurrentparticipant

Merk:

Merk: Hvis du foretrekker en mer detaljert forklaring av prosessen, finner du den fullstendige trinnvise fremgangsmåten her!

Angi, redigere eller kansellere påminnelser

Påminnelser sender en e-post til neste underskriver og minner vedkommende på at avtalen venter på deres signatur. De kan angis for alle pågående transaksjoner og sendes til partene du angir.

Velg avtalen der du vil legge til påminnelsen.

Klikk på Påminnelse-koblingen på høyre side.

• Angi hvem som skal motta påminnelsen og hvordan den skal gjentas.
    • Legg til en melding hvis du ønsker det.
  • Klikk på Opprett
new_manage_page_-reminder

Velg avtalen du vil redigere, og klikk på Påminn-koblingen.

• Velg påminnelsen du vil kansellere.
  • Klikk på ikonet Avbryt påminnelse (søppelkurven).

Merk:

Obs! Hvis du foretrekker en mer detaljert forklaring av prosessen, finner du den fullstendige trinnvise fremgangsmåten her!

Angi, redigere eller kansellere en utløpsdato

Angivelse av en utløpsdato for en avtale avbryter automatisk transaksjonen etter et angitt antall dager. Denne datoen kan også redigeres for å tillate lengre til for signering av dokumentet.

Merk:

Hvis en avtale ikke er fullført eller kansellert innen utløpsdatoen, blir transaksjonen Utløpt.

Utløpte avtaler spores i en egen del av Behandle-siden.

“Utløpt” er en endelig status og kan ikke reverseres. Handlinger som er forutsagt på en endelig status (eVaulting, oppbevaring osv.), vil bli utløst av en Utløpt avtale.

Angi en utløpsdato

Velg avtalen du vil redigere, og klikk på blyantikonet til høyre for Utløpsdato: på høyre side.

• En popout til venstre lar deg angi, redigere eller kansellere utløpsdatoen.
  • Klikk på Lagre.
new_manage_page_-editexpire

Merk:

Merk: Hvis du foretrekker en mer detaljert forklaring av prosessen, finner du den fullstendige trinnvise fremgangsmåten her!

Kansellere avtalen

Når du kansellerer en avtale, stoppes transaksjonen i gjeldende tilstand. Transaksjonen kan ikke fullføres og flyttes til Kansellert-kategorien på Behandle-siden.

Merk:

“kansellert” er en endelig status og kan ikke reverseres. Handlinger som er forutsagt på en endelig status (eVaulting, oppbevaring osv.), vil bli utløst av en Kansellert avtale.

Velg avtalen du vil kansellere, og klikk på koblingen Kanseller på høyre side.
  • Oppgi en årsak til kansellering av avtalen, hvis du ønsker det.
  • Varsle eventuelt deltakerne i avtalen. Alle.
  • Klikk på Kanseller avtale.
new_manage_page_-cancel

Dele visningstilgang til en avtale

Som avsender av dokumentet kan du dele en avtale med andre personer hvis de har en e-postadresse. Denne funksjonen er nyttig for ledere eller personer som må se transaksjoner som er sendt ut.

Velg avtalen og klikk på Del på høyre side.
  • Skriv inn e-postadressen(e) du vil dele avtalen med.
    • Hvis det er flere adresser, skiller du dem med komma.
  • Legg til en melding hvis du ønsker det.
  • Klikk på Del.
new_manage_page_-shareagreement

Merk:

Merk: Hvis du foretrekker en mer detaljert forklaring av prosessen, finner du den fullstendige trinnvise fremgangsmåten her!

Laste ned en PDF-kopi av en avtale

Last ned en PDF-kopi av gjeldende versjon av avtalen. Du kan laste ned den fulle PDF-filen eller hver enkelt fil (i samme rekkefølge som de ble lastet opp i).

Download

Se gjennom aktiviteten (hendelseshistorikken) for avtalen

Handlinger for transaksjonen kan vises i kategorien Logg. Dette er en konto for alle trinnene avtalen gjennomgikk opptil i dag. Revisjonsrapporten er en versjon av informasjonen som kan lagres i PDF-format.

Velg avtalen du vil se gjennom, og klikk på koblingen Aktivitet nederst i alternativene på høyre side.

Alternatiavene til høyre erstattes med listen over hendelser som er logget for avtalen.

new_manage_page_-activity

Merk:

Obs! Hvis du foretrekker en mer detaljert forklaring av prosessen, finner du den fullstendige trinnvise fremgangsmåten her!

Se revisjonsrapporten for avtalen

En PDF-kopi av revisjonsrapporten kan lastes ned ved å velge avtalen og klikke på koblingen Last ned revisjonsrapport i alternativene på høyre side.

audit_report