Lær hvordan du finner og endrer kontoinnstillingene dine i Adobe Stock-portalen.

Bidragsyter-kontosiden

Bidragsyter-kontosiden din finner du den offentlige profilen din samt informasjon om navn, adresse, e-postinnstillinger, avgifter og tilkobling til Fotolia.

Menylinjen
Du kan finne Bidragsyter-kontoen din fra menylinjen

I portalen for bidragsytere finner du en kobling til kontosiden din i menyen øverst på skjermen.

Blyant og offentlig profil
Rediger profilinformasjonen din eller gå gjennom porteføljen din ved å velge koblingen Offentlig profil

For å redigere et felt holder du markøren over informasjonen din inntil blyantikonet kommer opp. Klikk på blyanten og gjør endringene du ønsker.

I denne delen kan du også klikke på koblingen for å se din offentlige profil. Ved å kopiere URL-adressen for den offentlige profilen din kan du dele porteføljen din med potensielle kunder.

E-postinnstillinger
Velg når du ønsker å motta e-post

Under E-postinnstillinger kan du velge om vi skal sende deg en e-post eller ikke hver gang en fil vurderes og/eller hver gang du har et salg.

Avgiftskobling
Klikk på knappen for å laste opp avgiftene dine.

Velg Legg til avgiftsinformasjon for å få trinnvis hjelp til å finne ut hvilket skjema du skal fylle ut. Du kan fylle ut skjemaet i portalen og sende det inn direkte til Adobe Stock.

Merk:

Hvis du ikke fyller ut avgiftsskjema, blir 30 % av inntekten din automatisk holdt tilbake.

Fotolia-informasjon
Finn rangeringen din i Fotolia-kontodelen

Under Fotolia-kontoinformasjon kan du sjekke rangeringen din og finne en kobling til mer informasjon om Fotolia. Se Provisjonsdetaljer for mer informasjon om Adobe Stock- og Fotolia-rangering.