Finn ut hva som skal til for å bli Adobe Stock-bidragsyter.

Du trenger ikke rådyrt utstyr, og du må ikke være kunstner eller proff-fotograf for å bli Adobe Stock-bidragsyter. Du trenger heller ikke å være Creative Cloud-medlem. De eneste kravene for å kunne bidra til Adobe Stock er følgende:

• Du må være minst 18 år.
  • Du må fremvise en offentlig godkjent legitimasjon.
  • Logg på med eller opprett Adobe ID.

Anbefalinger for bidrag av arkivressurser

Her er noen kjappe tips til hvordan du lykkes:

• Ta sikte på kvalitet: Mestre mediene du har valgt, og vær nøye med godt håndverk.
  • Vær oppmerksom på innholdskravene: Les mer om Adobe Stock-innholdstyper og -krav
  • Ha øynene med deg: Vær på utkikk etter interessante øyeblikk og temaer.
  • Vær nøye med indekseringen: Gi en nøyaktig beskrivelse av innholdet ditt, og gjør deg flid med titler og søkeord. Se Valg av søkeord som gjør innholdet ditt enkelt å finne.
  • Ikke gi opp: Lær av trender og erfaring, og fortsett å sende inn stadig bedre innhold selv om – eller særlig hvis – arbeidet ditt først avvises.
  • Beskytt deg selv: Sett deg inn i og følg lovene om opphavsrett og åndsverk. Innhent tillatelse i form av en modell- eller eiendomsklarering for alt innhold der personer eller eiendom kan gjenkjennes. Se delen Juridiske retningslinjer for mer informasjon.
  • Unngå spamming: Velg ut det beste innholdet, og sørg for at alle innsendingene dine er forskjellige. Ikke send inn flere kopier av samme fil bare med forskjellige etterproduksjonseffekter. Kundene bruker sine egne kreative effekter for prosjektene sine. Hvis du laster opp lignende eller identisk innhold gjentatte ganger, kan modereringsgruppen vår oppfatte det som spamming, og du risikerer at kontoen din blokkeres eller avsluttes permanent.