Utforsk integrerte Adobe Stock-programtillegg i Microsoft Office 365

Spar tid og arbeid ved å utforske Adobe Stock-ressurser direkte i Microsoft Office-programmer med Adobe Stock- og Adobe Creative Cloud-tilleggene. Forhåndsvis bilder i presentasjoner, forslag og annet materiale, og lisensier med ett enkelt klikk.

Adobe Creative Cloud-tillegg for Microsoft PowerPoint og Microsoft Word

Adobe Creative Cloud-tillegg for Microsoft PowerPoint og Microsoft Word

Med Adobe Creative Cloud-tillegget for PowerPoint og Word kan du enkelt legge til Adobe Stock-ressurser du allerede har lagret i Creative Cloud-bibliotekene dine. Følg disse instruksjonene for hvordan du installerer Adobe Creative Cloud-tillegget direkte i PowerPoint eller Word, eller søk etter Adobe Creative Cloud-tillegget i Microsoft App Store på Internett.

Etter at du har installert Adobe Creative Cloud-tillegget, kan du vise Adobe Stock-bilder, -vektorer og -illustrasjoner som er lagret i bibliotekene dine. Finn raskt andre varemerkeressurser, skrifttyper og farger fra CC-bibliotekene dine for å sikre at presentasjonene og kontraktforslagene dine samt andre markedsførings-, forretnings- eller kreative materialer alltid er tilpasset varemerket.

FINN ET BILDE

• Søk gjennom alle bibliotekressursene dine ved å veksle mellom ulike biblioteker i rullegardinmenyen.

• Klikk på pil ned-ikonet i søkefeltet for å søke etter nøkkelord i det valgte biblioteket, alle biblioteker eller Adobe Stock generelt.

• Klikk på plussknappen på et bilde for å legge til bilder du har søkt etter, i det valgte biblioteket.

FORHÅNDSVIS ET BILDE

• Hold markøren over bildet du vil forhåndsvise. Klikk på det diagonale ned-ikonet merket med Plasser grafikk for å forhåndsvise en vannmerket ressurs.

LISENSIER ET BILDE

• Når du er klar til lisensiering, velger du bildet og klikker deretter på handlekurv-ikonet øverst til venstre på ressursen.

• Du blir viderekoblet til Adobe Stock-nettstedet for å fullføre kjøpet. Hvis du har en bedriftskonto, kan du legge til referanseinformasjon for ressursen før du utfører kjøpet.

Adobe Stock-tillegg for Microsoft PowerPoint

Adobe Stock-tillegg for Microsoft PowerPoint

Søk, forhåndsvis og lisensier Adobe Stock-ressurser direkte i Microsoft PowerPoint. Følg disse instruksjonene for hvordan du installerer Adobe Stock-tillegget direkte i PowerPoint eller søk etter Adobe Stock-tillegget i Microsoft App Store på internett.

Etter at du har installert Adobe Stock-tillegget, kan du finne fotografier og illustrasjoner av profesjonell kvalitet hos Adobe Stock. Test dem i lysbildene til presentasjonen din og lisensier dem umiddelbart – uten å måtte gå ut av PowerPoint.

FINN ET BILDE

• Legg inn et søkeord i søkefeltet øverst i Adobe Stock-panelet.

• Du kan også dra og slippe et bilde til panelet for å finne lignende bilder.

• Velg rullegardinmenyen øverst til venstre i panelet for å filtrere resultatene etter enten bilder eller illustrasjoner.

• For å finne en tidligere lisensiert Adobe Stock-ressurs klikker du på rullegardinmenyen for kontoen og velger Historikk > Lisenshistorikk.

FORHÅNDSVIS ET BILDE

• Dra et bilde eller en illustrasjon fra søkeresultatpanelet over til dokumentet ditt for å se hvordan det tar seg ut før du lisensierer.

• Tillegget fører en løpende oversikt over alt du har forhåndsvist i gjeldende økt, slik at du enkelt kan gå tilbake til en ressurs du har likt. Klikk ganske enkelt på rullegardinmenyen for kontoen og velg Historikk > Visningshistorikk.

LISENSIER ET BILDE

• Når du er klar til å lisensiere, velger du bildet og klikker deretter på Lisensier og legg til i PowerPoint.

• Bildet blir lagt til på nytt i dokumentet ditt uten vannmerket. Hvis du har en bedriftskonto, blir du spurt om du vil legge til referanseinformasjon for ressursen før du utfører kjøpet.