Brukerveiledning Avbryt

Feilsøke Adobe Stock

Feilsøk vanlige problemermed Adobe Stock.

Feilsøke Adobe Stock

Kan ikke laste ned ressurser fra Adobe Stock

Kan ikke bruke vektorgrafikker i Adobe Illustrator

En vektorgrafikk er et bilde laget av linjer, kurver og former ved å bruke et vektor-redigeringsprogram, slik som Adobe Illustrator. På grunn av måten de er bygget opp på, kan de gjøres mindre eller større uten at kvaliteten går tapt – dette gjør dem både praktiske og populære til bruk på nett og mobil, samt større trykk, slik som bannere.

• Prøv å åpne vektorgrafikker i Adobe Illustrator. Hvis det ikke fungerer, laster du ned filen igjen via siden Lisensiert historikk.
  • Hvis du ikke kan laste ned filen, følger du forslagene her.

Kan ikke bruke Adobe Stock med skrivebordsprogrammer som ikke har Creative Cloud-biblioteker

• Bla gjennom nettstedet Adobe Stock, og når du finner bildet du vil ha, laster du det ned til datamaskinen.
  • Etter nedlasting av bildet kan du åpne det i skrivebordsprogrammet, også hvis det ikke støtter Creative Cloud-biblioteker.

Bilder ser annerledes ut i en nettleser enn i Adobe Photoshop

Fargen gjengis annerledes i nettleseren enn i Photoshop.

• Påse at du jobber i RGB og ikke i CYMK eller et annet fargeområde. Sjekk ved å gå til Bilde > Modus og sørge for at den er satt til RGB.
  • Sjekk hva slags fargeprofil Photoshop bruker. Den bør bruke sRGB IEC61966-2.1, som vanligvis er standard for de fleste PC-skjermene. Den enkleste måten å sjekke det på er å gå til Rediger > Fargeinnstillinger. Hvis det er angitt til «Nord-Amerika universell bruk 2» eller «Nord-Amerika nett/Internett», bør det fungere fint.
  • Konfigurer et «Korrekturoppsett» som angir skjermens fargeforhåndsvisning. Gå til Vis > Korrekturoppsett > Skjerm-RGB. Så kan du slå korrekturfargene av og på ved å bruke snarveien (avhengig av operativsystemet du har) til Korrekturfarger, som du finner under verktøylinjen Visning.
  • Justerer lysstyrken og kontrasten på skjermen – de viser farge på ulik måte.
  • Bilder kan se annerledes ut i en nettleser når nettleseren ikke er fargehåndtert. Prøv å bruke Firefox og slå på fargehåndtering som beskrevet her http://www.gballard.net/photoshop/srgb_wide_gamut.html#.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet