Datatap med Team Projects (Beta)

Hva er det rapporterte problemet?

14. november ble forhåndsutgivelsen av Team Projects eller Beta-prosjektdata som var over 40 dager gamle slettet.

Jeg brukerTeam Projects (Beta) Kan jeg miste noen data?

Team Projects som ikke ble redigert eller endret i et klientprogram (Premiere Pro eller After Effects) etter 7. okt 2017, inneholder kanskje ikke lenger sekvenser, Team Projects-historikk eller annen prosjektinformasjon.

Er det noen virkning på Team Projects opprettet med Team Projects 1.0?

Det er ingen virkning på prosjekter opprettet med Team Projects 1.0.

Hvilke regioner berøres?

Mange av teamprosjektene opprettet under Beta-perioden kan være berørt. De berørte stedene inkluderer Stillehavsasia, EU og Nord-Amerika.

Finnes det en løsning på dette problemet?

Siden Team Projects lagrer en kopi av prosjektet ditt på datamaskinen, bør du i de fleste tilfeller kunne gjenopprettede mistede produksjonsdata og resynkronisere det samme til Team Projects.

Hva er trinnene jeg må foreta for å gjenopprette mistede data?

Kjør Team Projects-gjenopprettingsverktøyet tilgjengelig med fremgangsmåten nedenfor for å gjenopprettede mistede data.

Trinn for å gjenopprettede mistede data

1. Slå på datamaskinen som ble brukt for å få tilgang til teamprosjektet.

2. Logg på med samme brukerprofil som du brukte da du fikk tilgang til teamprosjektet.

Merk:

Hvis flere Creative Cloud-brukere (CC) ble logget på samme konto, gjenoppretter gjenopprettingsverktøyet alle teamprosjekter, og fjerner dessuten bruker-ID-informasjon for Creative Cloud (CC). Hvis forskjellige OS-brukere brukte samme maskin, må gjenopprettingsverktøyet kjøres for hver OS-konto.

3. Last ned og kjør gjenopprettingsverktøyet på datamaskinen.

4. For Windows:

1. Last ned gjenopprettingsverktøyet.
    2. Pakk ut arkivet.
    3. Velg mappen TeamProjectsRecovery og dobbeltklikk på TeamProjectsRecovery.exe.
  5. For macOS:

1. Last ned gjenopprettingsverktøyet
    2. Pakk ut arkivet.
    3. Velg mappen TeamProjectsRecovery og dobbeltklikk på Kjør Team Projects-gjenoppretting.
    For Windows For macOS
    Last ned (2,42 MB) Last ned (12,5 MB)
  6. Åpne Team Projects-filene med Premiere Pro eller After Effects (bruk den samme versjonen).

7. Det vil ta litt tid for dette teamprosjektet å sykroniseres helt med teamprosjekt-tjenesten. Du kan nå dele endringene, og invitere andre samarbeidspartnere.

Merk:

Det gjenopprettede teamprosjektet inneholder kun den sist lagrede prosjekttilstanden som ble lagret til den lokale datamaskinen, og kun for brukeren som var logget på samtidig. Det gjenoppretter ikke tidligere delt Team Project-historikk eller andre udelte endringer foretatt av andre brukere. Den nåværende brukeren eier det gjenopprettede teamprosjektet. Inviter alle samarbeidspartnere som jobbet på prosjektet på nytt.