Fra tid til annen kan en brukerkonto bli skadet og forhindre Adobe-installasjonsprogrammet fra å åpne eller opprette nødvendige filer og mapper. For å løse problemet, opprett en annen konto, logg på denne nye kontoen og prøv deretter å installere eller kjøre Adobe-programmet fra den nye kontoen.

Bruker du Mac OS X?

For administrasjon om å opprette en ny lokal administratorkonto i Mac OS X, se: Installere eller kjøre Adobe-programmer på en ny brukerkonto | Mac OS X

Opprett en ny lokal administratorkonto

Se på en av følgende Microsoft-hjelpesider for instruksjoner om hvordan man setter opp en ny lokal administratorkonto:

Windows 8.1

Opprett en brukerkonto (Følg instruksjonene under «Opprett en lokal konto.»)

Windows Vista