Vanlige spørsmål om betaversjonen av Adobe Creative Cloud

Velkommen til betaversjonen av Adobe Creative Cloud! Finn ut hvordan du kan delta i betaprogrammet for Adobe Creative Cloud, så du kan teste betaversjoner av appen vår og dele tilbakemeldingene direkte med oss.

Hva er betaversjoner av Creative Cloud?

Hva er betaprogrammet for Creative Cloud?

Hvis du abonnerer på Creative Cloud, kan du delta i betaprogrammet vårt for Creative Cloud for å teste apper og dele tilbakemeldinger direkte med Adobe.

Creative Cloud-samarbeid og nettbasert betaprogram.

Hva er Creative Cloud-samarbeid og det nettbaserte betaprogrammet?

Adobe Creative Cloud introduserer nye verktøy og funksjoner for tilkoblet kreativitet, og hjelper kreative og designere med å samarbeide og samkjøre med interessenter i sanntid. Bli med i vårt Creative Cloud-samarbeid og nettbaserte betaprogram.

Slik installerer du beta-apper

Hvordan installerer jeg beta-apper for Creative Cloud?

I Creative Cloud-skrivebordsappen velger du Beta-apper i venstre sidefelt i Apper-panelet. Deretter velger du Installer for beta-appen. Du kan kjøre betaversjoner sammen med utgitte versjoner av appene.

Hvilke apper er en del av betaprogrammet?

Hvilke apper er inkludert i betaprogrammet?

For øyeblikket inkluderer betaprogrammet Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe XD, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Adobe Audition, Adobe Character Animator, Adobe Media Encoder og Adobe Premiere Rush.

Foretrekker du videoopplæringer? Se videoen nedenfor for å lære hvordan du laster ned beta-apper og deler tilbakemeldinger.

Hvor er beta-appene installert?

Betaversjoner er installert i en egen mappe, for eksempel Adobe Character Animator (Beta), atskilt fra utgitte versjoner av appen. Dermed kan du vurdere betaversjoner uten at det påvirker arbeidet ditt i de utgitte versjonene. Beta-apper har separate preferanser og standard brukerdokumentmapper som ikke endrer brukerinnstillingene i den eksisterende installasjonen.

Hvordan åpner jeg beta-apper?

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. I Apper-panelet velger du Beta-apper.

Velg Beta-apper

Du ser en liste over installerte beta-apper.

3. Finn den installerte beta-appen og velg Åpne.

Hvilken bruksinformasjon samler Adobe inn for Beta-appen, og hvilke alternativer har jeg?

For å tilpasse opplevelsen din og forbedre produktene våre kan Adobe samle følgende informasjon:

• Systeminformasjon, for eksempel enheter, operativsystem, installert minne og skjermoppløsning
  • Informasjon om Adobe-produktene, for eksempel versjonsnummer
  • Informasjon om dokumentene dine, for eksempel antall sider og unike dokumentidentifikatorer, (men ikke innholdet i dokumentene dine)
  • Informasjon om dokumentbruk, for eksempel hvor mange ganger du åpner et dokument
  • Hvordan du samhandler med Adobe-appene og hvordan Adobe-appene samhandler med innholdet ditt, inkludert funksjonene du bruker og alternativene du velger

De vanlige appinnstillingene gjelder ikke for beta-apper. Hvis du ikke vil dele informasjon om bruk av beta-apper med Adobe, kan du fortsette å bruke de utgitte versjonene av appene våre.

Kan jeg åpne prosjekter fra betaversjoner i utgitte versjoner av appen?

Betaversjoner er designet for å være kompatible med utgitte versjoner slik at du kan flytte filer mellom dem. Hvis du flytter prosjektfiler fra en betaversjon til en utgitt versjon, vil du miste funksjoner som bare er tilgjengelige i betaversjonen. Og noen ganger kan du ikke flytte filer i det hele tatt.

Hvordan forlater jeg betaprogrammet?

Du kan når som helst forlate betaprogrammet ved å avinstallere betaversjoner i Creative Cloud-skrivebordsappen.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. I Apper-panelet velger du Beta-apper.

Velg Beta-apper

3. Velg de tre prikkene (...) for appen din, og velg deretter Avinstaller.

Kan beta-apper aktiveres slik at de oppdateres automatisk?

Betaversjoner oppdateres med jevne mellomrom. Du kan oppdatere betaversjoner når de blir tilgjengelige.

Du kan også aktivere alternativet Auto-oppdatering for appene dine i Creative Cloud-skrivebordsappen:

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Velg Konto-ikonet øverst til høyre på skjermen, og velg deretter Innstillinger.

Velg Innstillinger

3. Velg Apper, og slå deretter på Automatisk oppdatering for beta-appen.

Velg automatisk oppdatering

Bedriftskunde? Organisasjonen din kan ha deaktivert alternativet for automatisk oppdatering. Kontakt IT-avdelingen for mer hjelp.

Hvordan gir jeg tilbakemeldingen til Adobe?

Øverst til høyre i beta-appen velger du ikonet Gi tilbakemelding for å rapportere en feil, be om en ny funksjon eller besøke Adobes betafellesskap.

Gi tilbakemelding for beta-apper

Video: Slik laster du ned beta-apper og deler tilbakemeldinger