Vanlige spørsmål om betaversjonen av Adobe Creative Cloud

Velkommen til betaversjonen av Adobe Creative Cloud! Finn ut hvordan du kan delta i betaprogrammet for Adobe Creative Cloud, så du kan teste betaversjoner av appen vår og dele tilbakemeldingene direkte med oss.

Hvilke apper er inkludert i betaprogrammet?

Adobe har hele tiden nye betaversjoner tilgjengelig. For å få tilgang til noen av våre populære betaversjoner, se Populære betatilbud.

Hvordan installerer jeg beta-apper for Creative Cloud?

I Creative Cloud-skrivebordsappen velger du Beta-apper i venstre sidefelt i Applikasjoner-panelet. Deretter velger du Installer for beta-appen. Du kan kjøre betaversjoner sammen med utgitte versjoner av appene.

Hvor er beta-appene installert?

Betaversjoner er installert i en egen mappe, for eksempel Adobe Character Animator (Beta), atskilt fra utgitte versjoner av appen. Dermed kan du vurdere betaversjoner uten at det påvirker arbeidet ditt i de utgitte versjonene. Beta-apper har separate preferanser og standard brukerdokumentmapper som ikke endrer brukerinnstillingene i den eksisterende installasjonen.

Hvilken bruksinformasjon samler Adobe inn for Beta-appen, og hvilke alternativer har jeg?

For å tilpasse opplevelsen din og forbedre produktene våre kan Adobe samle følgende informasjon:

• Systeminformasjon, for eksempel enheter, operativsystem, installert minne og skjermoppløsning
  • Informasjon om Adobe-produktene, for eksempel versjonsnummer
  • Informasjon om dokumentene dine, for eksempel antall sider og unike dokumentidentifikatorer, (men ikke innholdet i dokumentene dine)
  • Informasjon om dokumentbruk, for eksempel hvor mange ganger du åpner et dokument
  • Hvordan du samhandler med Adobe-appene og hvordan Adobe-appene samhandler med innholdet ditt, inkludert funksjonene du bruker og alternativene du velger

De vanlige appinnstillingene gjelder ikke for beta-apper. Hvis du ikke vil dele informasjon om bruk av beta-apper med Adobe, kan du fortsette å bruke de utgitte versjonene av appene våre.

Hvordan åpner jeg beta-apper?

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. I Applikasjoner-panelet velger du Beta-apper.

Velg Beta-apper

Du ser en liste over installerte beta-apper.

3. Finn den installerte beta-appen og velg Åpne.

Hvordan forlater jeg betaprogrammet?

Du kan når som helst forlate betaprogrammet ved å avinstallere betaversjoner i Creative Cloud-skrivebordsappen.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. I Applikasjoner-panelet velger du Beta-apper.

Velg Beta-apper

3. Velg de tre prikkene (...) for appen din, og velg deretter Avinstaller.

Kan beta-apper aktiveres slik at de oppdateres automatisk?

Betaversjoner oppdateres med jevne mellomrom. Du kan oppdatere betaversjoner når de blir tilgjengelige.

Du kan også aktivere alternativet Oppdater automatisk for appene dine i Creative Cloud-skrivebordsappen:

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Velg Konto-ikonet øverst til høyre på skjermen, og velg deretter Innstillinger.

Velg Innstillinger

3. Velg Applikasjoner, og slå deretter på Oppdater automatisk for beta-appen.

Velg Oppdater automatisk

Bedriftskunde? Organisasjonen din kan ha deaktivert alternativet for Oppdater automatisk. Kontakt IT-avdelingen for mer hjelp.

Hvordan gir jeg tilbakemeldingen til Adobe?

Gjør ett av følgende:

Øverst til høyre i beta-appen velger du begerikonet for å rapportere en feil, komme med forslag eller besøke Adobes betafellesskap

Tilbakemelding for Creative Cloud Beta

Øverst til høyre i beta-appen velger du ikonet Gi tilbakemelding for å rapportere en feil, be om en ny funksjon eller besøke Adobes betafellesskap.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet