Vanlige spørsmål om Adobe Creative Cloud Beta

Hvis du er Adobe Creative Cloud-abonnent, tester du beta-builds i appen vår og deler tilbakemeldingene direkte med oss.

Hva er en Creative Cloud beta?

Hva er Creative Cloud beta-programmet?

Hvis du er Creative Cloud-abonnent, kan du bli en del av vårt Creative Cloud-betaprogram for å teste apper og dele tilbakemeldinger direkte med Adobe.

Creative Cloud Collaboration og Web betaprogram.

Hva er Creative Cloud Collaboration og Web betaprogram?

Adobe Creative Cloud introduserer nye verktøy og funksjoner for tilkoblet kreativitet, og hjelper kreative og designere med å samarbeide og samkjøre med interessenter i sanntid. Bli med i vårt Creative Cloud Collaboration and Web betaprogram.

Slik installerer du beta-apper

Hvordan installerer jeg Creative Cloud beta-appene?

I Creative Cloud-skrivebordsappen, velger du Beta-apper i det venstre sidefeltet i panelet Apper. Velg Installer for beta-appen. Du kan kjøre Beta builds side om side med utgivelsesversjoner av appene.

Hvilke apper er en del av beta?

Hvilke apper er inkludert i betaprogrammet?

For tiden inkluderer betaprogrammet Adobe XD, Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, Adobe Audition, Adobe Character Animator, Adobe Media Encoder og Adobe Premiere Rush.

Foretrekker du videoopplæringer? Se på videoen nedenfor for å lære hvordan du laster ned beta-apper og deler din tilbakemelding.

Hvor er beta-appene installert?

Beta builds er installert i sin egen mappe, for eksempel Adobe Character Animator (Beta), atskilt fra utgivelsesversjonen av appen. Dette lar deg vurdere betaversjoner uten å påvirke arbeidet du gjør med utgivelsesversjonene. Beta-apper har separate preferanser og standard brukerdokumentmappe som ikke vil endre brukerinnstillingene i din eksisterende installasjon.

Hvordan åpner jeg beta-apper?

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Velg -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. I panelet Apper, velger du Beta -apper.

Velge Beta-apper

Du får se en liste over installerte beta-apper.

3. Finn den installerte beta-appen og velg Åpne.

Hvilken bruksinformasjon for Beta-appen samler Adobe, og hva er mine valg?

For å tilpasse opplevelsen din og forbedre produktene våre, kan Adobe samle følgende informasjon:

• Systeminformasjon, for eksempel enheter, operativsystem, installert minne og skjermoppløsning
  • Informasjon om Adobe-produktene, som versjonsnummer
  • Informasjon om dokumentene dine, for eksempel antall sider og unike dokumentidentifikatorer, (men ikke innholdet i dokumentene dine)
  • Informasjon om dokumentbruk, for eksempel hvor mange ganger du åpner et dokument
  • Hvordan du samhandler med Adobe-programmene og hvordan Adobe-programmene samhandler med innholdet ditt, inkludert funksjonene du bruker og alternativene du velger

De vanlige appinnstillingene gjelder ikke for beta-apper. Hvis du ikke vil dele informasjon om bruk av beta-apper med Adobe, kan du fortsette å bruke versjonsversjonene av appene våre.

Kan jeg åpne prosjekter fra Beta-builds i ulike versjoner av appen?

Beta builds er designet for å bevare kompatibilitet med utgivelsesversjoner slik at du kan flytte filer mellom de to. Å flytte prosjektfiler fra en Beta-build til utgivelsesversjonen vil slippe funksjoner som bare er tilgjengelige i Beta, og noen ganger er det ikke mulig i det hele tatt.

Hvordan kan jeg forlate beta-programmet?

Du kan gü ut av beta-programmet til enhver tid ved å avinstallere beta builds ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsappen.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Velg -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. I panelet Apper, velger du Beta -apper.

Velge Beta-apper

3. Velg ikonet med tre prikker (...) for appen din, og velg deretter Avinstaller.

Kan beta-apper aktiveres for å oppdatere automatisk?

Beta builds oppdateres med jevne mellomrom. Du kan oppdatere beta builds når de blir tilgjengelige.

Du kan også aktivere alternativet Auto-oppdatering for appene dine i Creative Cloud -skrivebordsappen:

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Velg -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger.

Velg Innstillinger

3. Velg Apper, og slå deretter på Automatisk oppdatering for beta-appen.

Velge automatisk oppdatering

Bedriftskunde? Organisasjonen din kan ha deaktivert alternativet for automatisk oppdatering. Kontakt IT-avdelingen for ytterligere hjelp.

Hvordan gir jeg tilbakemeldingen til Adobe?

Øverst til høyre i beta-appen velger du ikonet Gi tilbakemelding for å rapportere en feil, be om en ny funksjon eller besøke Adobe beta -fellesskapet.

Gi tilbakemelding for beta-apper

Video: Slik laster du ned beta-apper og deler din tilbakemelding