Feilmelding: Lukk programmer for å fortsette installasjonen

Når du installerer Adobe-produkter, får du se følgende melding:

Please close the following applications to continue:

<liste med programmer>

Dersom denne meldingen fortsetter å vises etter at du har lukket de oppførte programmene, kan det hende at noen av prosessene til programmene kjører i bakgrunnen. Du må avslutte disse prosessene for å fortsette installasjonen av Adobe-produktet.

Løsning: Avslutt programmet

Avslutt programmet på datamaskinen din. Se følgende for mer informasjon:

Avslutte prosessen i Windows

Avslutte prosessen med Windows Oppgavebehandling.

1. Høyreklikk på oppgavelinjen og velg Oppgavebehandling.

Velg Oppgavebehandling
  2. Dersom programmet som nevnes i feilmeldingen står oppført, velger du programmet og klikker på Avslutt oppgave.

Klikk på Avslutt oppgave
  3. Klikk på Flere detaljer for å utvide Oppgavebehandling.

Klikk på Flere detaljer
  4. Klikk på kategorien Prosesser. Se etter prosesser relatert til programmet som nevnes i feilmeldingen.

Klikk på Avslutt prosess
  5. Velg prosessen og klikk på Avslutt oppgave.

Merk:

Hvis for eksempel Adobe Bridge er nevnt i feilmeldingen, finner du Bridge.exe, velger den og klikker på Avslutt oppgave.

Avslutte prosessen i Mac OS

Avslutte prosessen i Mac OS ved å følge disse instruksjonene:

1. Klikk på Apple-ikonet oppe i venstre hjørne av skjermen, og velg Tving avslutning.

Programlisten vises.

Velg Tving avslutning
  2. Velg programmet som nevnes i feilmeldingen og klikk på Tving avslutning.

Klikk på Tving avslutning
  3. Dersom programmet ikke står oppført, går du til Programmer > Hjelpeprogrammer og klikker på Aktivitetsovervåker.

4. Velg prosessen og klikk på ikonet Tving en prosess til å avsluttes.

Klikk på Avslutt prosess

Merk:

Hvis for eksempel Adobe Crash Daemon er nevnt i feilmeldingen, finner du Adobe Crash Daemon, velger den og klikker på ikonet Tving en prosess til å avsluttes.

Lukk SugarSync hvis programmet som vises er ShellExtLoader.