Last ned kjøpte apper, tidligere versjoner av apper og gratis prøveversjoner. Du kan også finne apper du allerede har installert.

Finn en nedlastet kobling

Det er tre typer nedlastinger som er tilgjengelig fra Adobe.com:

• Gjeldende versjoner av apper for kjøp
  • Nedlasting av prøveversjoner
  • Tidligere versjoner av apper kjøpt via elektronisk programvarenedlasting (ESD)

Logg på Adobe ID-kontoen for å laste ned en app som du har kjøpt fra Adobes nettbutikk, eller for å laste ned en tidligere versjon av en app. Du finner en oversikt over tidligere ESD-kjøp fra Adobe Store i Adobe-kontoen din.

Merk:

Viktig: Hvis du kjøpte en tidligere versjon av et Adobe-program på disk, kan du ikke laste ned appen fra Adobe.com.

1. Få tilgang til Adobe ID-kontoen din på Internett, og logg på med Adobe ID-en og passordet.

2. Klikk på fanen Abonnementer i navigasjonsfeltet øverst på siden.

3. Klikk på Ordrehistorikk i den venstre ruten.

4. Klikk på ordrenummeret til den aktuelle appen under Ordrehistorikk.

5. Finn appen du vil laste ned, under Elementer på ordresiden, og klikk deretter på Nedlastinger og serienumre.

Finne appene du har lastet ned

Når du laster ned en app fra Adobe.com, velger du en plassering for lagring av programvaren. Hvis du ikke husker hvor du lagret filene, kan du prøve følgende løsninger.

Merk:

Hvis du lastet ned en app via Internet Explorer 7 i Windows Vista, kan det hende at nedlastingen har blitt virtualisert. Se Finner ikke eller kan ikke starte det nedlastede installeringsprogrammet.

Se i nettleserens standardmappe for nedlastinger

Sjekk plasseringen der nettleseren normalt lagrer nedlastede filer:

• Internet Explorer (Windows): C:\...[brukernavn]\My Documents\Downloads eller C:\...[brukernavn]\Downloads
  • Firefox: Velg Firefox > Innstillinger (Mac OS) eller Verktøy > Alternativer (Windows). I kategorien Generelt ser du under Nedlastinger. Nedlastingsplasseringen finnes i innstillingen Lagre filer i.
  • Safari (Mac OS): Velg Safari > Valg. Nedlastingsplasseringen finnes i innstillingen Lagre nedlastede filer i på Generelt-fanen.
  • Google Chrome: Velg Innstillinger> Avansert. Under Nedlastinger finner du innstillingen Nedlastingsplassering.

Se i nedlastingsvinduet (Firefox, Safari, Chrome)

Firefox og Safari sporer fremdriften til alle filer de laster ned. Hvis nedlastingen skjedde ved hjelp av Firefox eller Safari (ikke Akamai Download Manager), kan du finne plasseringen av de nedlastede filene i Nedlastinger-vinduet:

• Firefox: Velg Verktøy > Nedlastinger eller trykk på Ctrl+J (Windows) eller Kommando+J (Mac OS). Høyreklikk (Windows) eller Kontroll + klikk (Mac OS) på den nedlastede filen og velg Åpne mappen med filen (Windows) eller Vis i Finder (Mac OS).
  • Safari (Mac OS): Velg Vindu > Nedlastinger eller trykk på Tilvalg + Kommando + L. Bruk Kontroll + klikk på den nedlastede filen og velg Vis i Finder.
  • Google Chrome: Velg Innstillinger> Nedlastinger eller trykk på Ctrl + J. Klikk på koblingen Vis i mappe under den nedlastede filen.

Søk på harddisken

Søk etter filene du lastet ned, på harddisken(e). Du søker med ett av følgende kriterier:

• Se etter filer endret den dagen du lastet dem ned.
  • Hvis du lastet ned en CS5-applikasjon, søker du etter filer med CS5 i filnavnet. I Windows kan du legge til jokertegn i søket og søke etter *CS5*.

Merk:

Hvis du vil vite hvordan du søker på harddisken, kan du se hjelpefilene for operativsystemet.

Bruke Akamai Download Manager-loggen

Hvis Akamai Download Manager i Firefox eller Safari administrerte nedlastingen, inneholder Akamai Download Managers loggfil over nedlastingsøkten plasseringen av den lagrede nedlastingen. Følg fremgangsmåten for nettleseren din og operativsystemet ditt nedenfor for å bruke loggfilen til å finne den nedlastede filen.

Firefox for Windows

1. Åpne %USERPROFILE%\.DownloadManager\.DMQueue i et tekstredigeringsprogram, som Notisblokk.

2. Se etter følgende linje øverst i loggfilen: ;LAST_TARGET_FOLDER=[diskplassering]. Linjen kan for eksempel angi at filen ble lagret på skrivebordet:

;LAST_TARGET_FOLDER=C:\Documents and Settings\[brukernavn]\Skrivebord\

Firefox eller Safari på Mac OS

1. Åpne Terminal og skriv følgende kommando: grep LAST_TARGET_FOLDER ~/.DownloadManager/.DMQueue

2. Se i terminalvinduet for å finne plasseringen av den lagrede filen. Linjen kan for eksempel angi at filen ble lagret på skrivebordet:

% grep LAST_TARGET_FOLDER ~/.DownloadManager/.DMQueue ;LAST_TARGET_FOLDER=/Users/[brukernavn]/desktop %

Finne nedlastinger for Adobe-produkter som er kjøpt hos en forhandler

Hvis du har kjøpt et Adobe-produkt hos en forhandler, for eksempel BestBuy eller Amazon.com, og ikke lenger har installasjonsmediet, kan du kanskje laste ned programvaren din fra siden Andre nedlastinger på Adobe.com.