Kan ikke avslutte Premiere Pro og After Effects i macOS 10.12.6

Problem

Premiere Pro og After Effects avsluttes ikke i macOS 10.12.6.

Beskrivelse

I noen tilfeller, når du lukker After Effects og Premiere Pro, avsluttes ikke programmet i macOS 10.12.6.

En feil med et spinnende hjul vises.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å bytte til gjengivelse av typen Kun programvare, og deretter lukke programmet. Hvis programprosessen ikke avsluttes, må du tvinge den til å slutte.