I noen tilfeller krasjer programmet når du starter Premiere Pro eller Adobe Media Encoder på Mac OS.

Problem

Programmet krasjer under oppstart, men uten feilmeldinger på velkomstbildet.

Beskrivelse

I noen tilfeller krasjer programmet under oppstart etter at du har oppdatert Premiere Pro eller Adobe Media Encoder til den nyeste versjonen 12.1. Velkomstbildet vises og forsvinner uten å vise en feilmelding.

Løsning

Adobe anbefaler at du prøver alternativ 1 for å løse dette problemet med krasjing. Hvis problemet fortsetter, kan du prøve ett av de andre alternativene på denne siden.

Merk:

Ikke slett mappene. Kontroller at du har tatt sikkerhetskopier før du sletter en mappe.

Alternativ 1

Installer den siste oppdaterte versjonen av Adobe Premiere Pro 12.1.1 eller Adobe Media Encoder 12.1.1. Denne oppdateringen inneholder en reparasjon for oppstartsproblemet som forårsakes av Type 1-skriften.

Creative Cloud-skrivebordsappen viser knappen Oppdater alle eller Oppdater ved siden av installerte apper. Hvis du klikker på Oppdater eller Oppdater alle installeres de nyeste versjonene av appene på datamaskinen. Preferanser og innstillinger overføres til den nye versjonen, og de tidligere versjonene av appene avinstalleres.

Alternativ 2

1. Installer den nyeste versjonen av Premiere Pro eller Adobe Media Encoder.

2. Start Finder og klikk på -menyen.

Gå til mappevalg
    Gå til mappevalg
  3. Klikk på Gå til Mappe-menyen (CMD + SHIFT + G).

4. Skriv "~/Library"   i popup-vinduet og klikk på .Dette trinnet tar deg til biblioteket til [Bruker].

5. For Premiere Pro går du til Hurtigbufre/Adobe/Premiere Pro/12.0

For Adobe Media Encoder går du til Hurtigbufre/Adobe/Adobe Media Encoder/12.0.

6. Slett Skriftstøtte-mappene for Premiere Pro og Adobe Media Encoder.

7. Start Premiere Pro eller Adobe Media Encoder.

Alternativ 3

1. Avinstaller eventuelle eksisterende 12.x-versjoner (12.0, 12.0.1 eller 12.1) fra datamaskinen.

2. For Adobe Media Encoder:

Bruk Finder-appen: Gå > Gå til mappen, gå til "~/Dokumenter".

Opprett en sikkerhetskopimappe og flytt denne mappen dit: /Adobe/Adobe Media Encoder/12.0

Bruk Finder-appen: Gå > Gå til mappen, gå til "~/Bibliotek".

Opprett en sikkerhetskopimappe og flytt følgende liste med mapper dit:

Hurtigbufre/Adobe/Adobe Media Encoder/12.0
    Valg/com.Adobe.Adobe Media Encoder.12.0.plist
    Lagret programstatus/com.adobe.ame.application.cc12.savedstate

For Premiere Pro:

Bruk Finder-appen: Gå> Gå til mappen, gå til "~/Dokumenter".

Opprett en sikkerhetskopimappe og flytt denne mappen dit: Adobe/Premiere Pro/12.0

Bruk Finder-appen: Gå > Gå til mappen, gå til "~/Bibliotek".

Opprett en sikkerhetskopimappe og flytt følgende liste med mapper dit:

Caches/Adobe/Premiere Pro/12.0
    Valg/com.Adobe.PremierePro.CC12.plist
    Lagret programstatus/com.Adobe.PremierePro.CC12.savedState

3. Start datamaskinen på nytt.

Alternativ 4

Rens installasjonsprogrammet Adobe Creative Cloud og Adobe CC Apps. Bruk koblingen til Adobes renseverktøy nedenfor hvis du ønsker en ren installasjon.

Installasjonsprogram for Adobe CC renseverktøy.

Alternativ 5

Opprett en brukerkonto på Mac OS, og bruk den nye brukerkontoprofilen for Adobe Premiere Pro CC 2018 (12.1) eller Adobe Media Encoder CC 2018 (12.1).