Gjeldende plattform Windows
Berørte produkter Photoshop,  Lightroom, Premiere Pro, After Effects, Audition, Media Encoder
Berørte produktversjoner

Photoshop: CS2 til CC 2015 i ulik grad

Lightroom: 3 til 6.x/CC 2015.x i ulik grad

Premiere Pro: Alle versjoner

After Effects: Alle versjoner

Audition: Hel versjon

Adobe Media Encode: Alle versjoner

Bakgrunn

I april 2016 utstedte USAs datakriseberedskapsteamVarsel TA16-105A. Dette varselet anbefaler at Windows-brukere avinstallerer Apple Quick Time fra deres datamaskiner.

Adobe har gjort mye for å fjerne avhengighet av QuickTime fra sine applikasjoner, avhengig av dine arbeidsflyter, vil du fortsatt kunne oppleve at funksjonalitet vil bli berørt etter avinstallering av QuickTime. Adobe jobber med å minimere denne virkningen i fremtidige oppdateringer.

Virkning

Produkt Versjoner Virkning
    Photoshop CS2 til CS5 Etter å ha avinstallert QuickTime, vil du kanskje ikke kunne bruke videorelaterte funksjoner.
Photoshop CS6 til Photoshop CC 2015 Etter å ha avinstallert QuickTime, vil noen kodekser kanskje være utilgjengelig for import og avspilling.
Lightroom 3 Etter installering av QuickTime, vil videominiatyrbilder ikke genereres.
Lightroom 4 til 6.x/CC 2015.x Etter avinstallering av QuickTime, vil noen kodekser kanskje være utilgjengelig for import og avspilling.
Alle versjoner   Etter avinstallering av QuickTime, vil ikke Pro-res-, Animation- og Motion JPEG-kodek være tilgjengelig for import og avspilling.
Alle versjoner Etter avinstallering av QuickTime, vil ikke Pro-res-, Animation- og Motion JPEG-kodek være tilgjengelig for import og avspilling.
Alle versjoner Etter avinstallering av QuickTime, vil ikke Pro-res-, Animation- og Motion JPEG-kodek være tilgjengelig for import og avspilling.
Alle versjoner Etter avinstallering av QuickTime, vil ikke Pro-res-, Animation- og Motion JPEG-kodek være tilgjengelig for import og avspilling.

Merk:

Særlig har du problemer når det gjelder å importere og spille av videoer spilt inn på følgende enheter:

• Google Nexus 5x- og Nexus 6P-telefoner
  • (I Lightroom 4 og 5) Panasonic Lumix DMC-FX40, Lumix DMC-FZ100, Lumix DMC-GH1, Lumix DMC-GH2 og Lumix DMC-LX5