Hvis du har flyttet til et annet land, kan du endre land knyttet til din Adobe ID.Prosessen varierer avhengig av:

• om du har et aktivt abonnement, og
  • om du flytter til eller fra et land som betjenes av Digital River, en forhandler som er godkjent av Adobe

Hvis du ikke har et aktivt abonnement

Du kan endre land selv når du kjøper et abonnement. Se Endre land når du ikke har et aktivt abonnement.

Hvis du ikke har et aktivt abonnement og flytter til eller fra et land som betjenes av Digital River.

Du finner en liste over land som betjenes av Digital River, i dette dokumentet.

Du kan endre land selv ved å opprette en ny Adobe ID med din nåværende e-postadresse. Se Endre land når du ikke har et aktivt abonnement (land betjent av Digital River).

Hvis du har et aktivt abonnement (kjøpt enten direkte fra Adobe eller gjennom Digital River) Kontakt oss for å endre land som er knyttet til Adobe-ID-en din.

Endre land når du ikke har et aktivt abonnement

Hvis du ikke har et aktivt abonnement, kan du selv endre land på tidspunktet du abonnerer på en plan. Du kan foreta denne endringen når du kjøper et abonnement.

1. Kjøp et abonnement, for eksempel abonnementet Creative Cloud alle apper gjennom siden Creative Cloud-planer eller gjennom produktkatalogen.

Kjøp abonnement
  2. Følg veiledningen på skjermen til du kommer til betalingssiden.

Betalingsside
  3. Endre land på betalingssiden. I følgende eksempel kan du endre land fra USA til Storbritannia.

Hvis du ikke kan endre land, kontakt oss.

Bytt land

Du blir bedt om å oppdatere side slik at den oppdaterte informasjonen for det nye landet kan vises. Velg Okay.

Oppfordring om å oppdatere side
  4. Skriv inn nye adressedetaljer på den oppdaterte betalingssiden. Valuta- og skattedetaljer endres etter land du velger.

Skriv inn ny adresse
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre kjøpet med oppdatert land og adresse.

Hvis du flytter til eller fra et land betjent av Digital River

Digital River er en Adobe-godkjent forhandler og leverer tjenester i mange land. Du finner en liste over land som betjenes av Digital River, i dette dokumentet.

Hvis du flytter til eller fra et land som betjenes av Digital River, ser du følgende instruksjoner for å endre land.

Endre land når du ikke har et aktivt abonnement (land betjent av Digital River)

Opprett en ny Adobe ID med e-postadressen som er knyttet til din nåværende Adobe ID. Bruk adressen i landet du flytter til i den nye Adobe ID-en.

1. Knytt den eksisterende Adobe-ID-en din til en annen men gyldig e-postadresse. For mer informasjon, se Endre e-post for Adobe-ID.

Merk:

Du må ikke knytte den nåværende Adobe-ID-en din til en ugyldig e-postadresse.

2. Nå som du har frigjort din opprinnelige e-postadresse, kan du opprette en ny Adobe ID med denne e-postadressen for landet du er bosatt i for øyeblikket.

Endre land når du har et aktivt abonnement

Kontakt oss for å endre landet som er tilknyttet Adobe ID-en din, hvis du har et aktivt program (kjøpt enten direkte fra Adobe eller gjennom Digital River).