Gyldig kjøpsbevis

Adobe godtar følgende elementer som kjøpsbevis:

• Et adobe-ordrenummer
  • En kopi av salgskvitteringen eller fraktfakturaen fra en videreforhandler som inneholder følgende informasjon:
    • Reseller name and address
    • Adobe product and version purchased
    • Purchase date
    • Purchase price
  • Ordrebekreftelsese-posten eller kontoordrebekreftelse, for Amazon ESD-ordre (nedlasting)

Merk: Hvis det er et kunde- eller bedriftsnavn på kjøpsbeviset, må det samsvare med ditt navn eller bedriftsnavnet på din konto. Forhandlerkvitteringer uten et bedrifts- eller personnavn er akseptable.

Hvis kjøpsbeviset du mottok ikke har denne informasjonen, må du kontakte forhandleren for å få et nytt kjøpsbevis.

Ugyldig kjøpsbevis

Følgende elementer er ikke kvalifiserte som kjøpsbevis:

• Kjøpsordrer, tilbud eller leveringsnotaer
  • Kvitteringer som er håndskrevne, trykket eller laget med tekstbehandler.
  • Kvitteringer fra kjøp som er gjort på auksjonsnettsteder på Internett (som f.eks. Amazon Markedsplassen)
  • Kvitteringer fra en OEM-versjon av et Adobe-produkt som ble solgt separat (ikke buntet med en maskinvare)
  • Kvitteringer som viser en kjøpspris som har en rabatt på mer enn 25 % for full forhandler eller utdanningsprodukter, eller mer enn 30 % rabatt for oppgraderingsprodukter (noen produktunntak gjelder)
  • Kvittering for en nedlasting som ikke ble kjøpt fra en legitim videreforhandler
  • Et serienummer

Send inn kjøpsbeviset til Adobe

1. Kontakt oss for å få et saksnummer hvis du ikke allerede har et.

2. Skann kvitteringen hvis den ikke er i elektronisk format.

3. Gå til www.adobe.com og klikk på Logg på.

4. Skriv inn Adobe ID-en din og passordet ditt, og trykk på Logg på.
  5. Under "Min støtte", klikker du på "Mine åpne støttesaker."

6. Klikk på saksnummeret.
  7. Klikk på Browse (Bla gjennom) ved siden av feltet Add Attachments (Legg til vedlegg), og bla deg fram til kvitteringen.
  8. Klikk på Åpne, og klikk på Send.

Last ned