Läs om hur du redigerar text, bilder och objekt i en PDF eller skannad PDF. Du kan även läsa om vad du ska göra om en PDF är lösenordsskyddad eller digitalt signerad. Välj vad du vill göra:

Unable to edit a PDF

Kan du inte redigera en PDF? Installera Acrobat DC på din enhet och gör det till PDF-läsare som standard. Läs mer >

edit-text-pdf

Redigera text i en PDF-fil: Lägg till eller ersätt text, korrigera stavfel, ändra teckensnitt och typsnitt, anpassa justering och ändra storlek på text. Läs mer >

Edit a PDF form created using LifeCycle Designer

Redigera en skyddad PDF: Vissa funktioner är begränsade i skyddade PDF-filer och signerade PDF-filer är låsta för att förhindra ändringar. Läs mer >

Edit a scanned PDF

Redigera en skannad PDF: Förvandla dina skannade dokument till redigerbara PDF-filer och redigera text och bilder. Läs mer >

edit-images-pdf

Redigera bilder eller objekt i en PDF-fil: Lägg till, ändra storlek, flytta, rotera, justera, beskär eller byt bilder och objekt. Läs mer >

Edit a secure or password protected PDF

Redigera ett PDF-formulär som skapats i LiveCycle Designer: XFA-formulär kan inte redigeras i Acrobat utan förlust av interaktivitet. Läs mer >

Har du fortfarande frågor? Skicka dina frågor till Acrobats forum och få svar från experter.