Följ instruktionerna nedan för att hämta och installera Acrobat DC om du har köpt en Acrobat-prenumeration eller om du är Creative Cloud-medlem.

Inte din version?  Få hämtnings- och installationshjälp för Acrobat DC utan prenumeration (serienummer).

Hämta och installera Acrobat Pro DC/Standard DC

Acrobat DC-prenumeranter

Om du har köpt en Acrobat Pro DC- eller Standard DC-prenumeration följer du anvisningarna nedan i enlighet med operativsystemet.

Hämta och installera i Windows

1. Gå till https://documentcloud.adobe.com/link/appcenter/ och logga in med ditt ADOBE ID och lösenord, eller med ditt sociala (Facebook eller Google) konto.

Logga in på Adobe Document Cloud
  2. Hämtningssidan för Adobe Acrobat Pro/Standard visas när du har loggat in. Klicka på Hämta.

Hämta Acrobat DC-sida

Obs!

En binär installationsfil hämtas. Installationsprogrammet är inte fullständigt. Hämtningen och installationen startar när du kör filen.

3. Följ de instruktioner nedan som gäller webbläsaren som du använder:

Internet Explorer

Längst ner i fönstret uppmanas du att antingen Spara eller Köra filen. Klicka på Kör och gå vidare till nästa steg.

Internet Explorer – en uppmaning att antingen Spara eller Köra installationsprogrammet visas.

Firefox

a. En uppmaning om filhämtning visas. Klicka på Spara fil.

Spara fil-meddelandet i Firefox

b. Visa den hämtade exe-filen genom att klicka på ikonen Visa alla hämtningar högst upp i fönstrets högra hörn. Dubbelklicka på exe-filen och gå vidare till nästa steg.

Hämtade filer i Firefox

Obs!

Tryck på Ctrl + J för att öppna Firefox-bibliotekets dialogruta. Den hämtade .exe-filen visas under Hämtningar. Filnamnet börjar med "acrobatproDC."

Chrome

Den hämtade exe-filen visas längst ned i det vänstra hörnet av webbläsarfönstret. Dubbelklicka på exe-filen och gå vidare till nästa steg.

Chrome – en hämtad fil visas längst ned i fönstrets vänstra hörn.

Obs!

Om du inte hittar den hämtade filen öppnar du Windows Explorer och väljer mappen Hämtningar i det vänstra navigationsfältet. Dubbelklicka på den hämtade installationsfilen.

Hämtar mappen i Windows
  4. Uppmaningen Kontroll av användarkonto visas. Klicka på Ja.

UAC-uppmaning i Windows

Installationsprogrammet startar hämtningen och Acrobat installeras.

5. När installationen är slutförd klickar du på Starta Acrobat.

Installationen är slutförd

Du kan uppmanas att logga in. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

Obs!

Om ett varningsmeddelande informerar dig om att Acrobat-prenumerationen inte kan valideras klickar du på knappen Fortsätta i testläge.

Hämta och installera i Mac OS

Obs!

Acrobat Standard DC är endast tillgängligt för Windows och finns inte för Mac OS.

1. Gå till https://documentcloud.adobe.com/link/appcenter/ och logga in med ditt ADOBE ID och lösenord, eller med ditt sociala (Facebook eller Google) konto.

Logga in på Adobe Document Cloud
  2. När du har loggat in visas hämtningssidan för Adobe Acrobat Pro. Klicka på Hämta.

Klicka på Hämta nu

Obs!

En DMG-fil hämtas. Installationsprogrammet är inte fullständigt. Hämtningen och installationen startar när du kör filen.

3. Följ de instruktioner nedan som gäller webbläsaren som du använder:

Safari

Visa den hämtade DMG-filen genom att klicka på ikonen Visa hämtningar högst upp i fönstrets högra hörn. Dubbelklicka på DMG-filen och gå vidare till nästa steg.

Safari – visa den hämtade filen genom att klicka på hämtningsikonen högst upp i fönstrets högra hörn.

Firefox

a. En uppmaning om filhämtning visas. Klicka på Spara fil.

Klicka på Spara fil

b. Visa den hämtade DMG-filen genom att klicka på ikonen Visa alla hämtningar högst upp i fönstrets högra hörn. Dubbelklicka på DMG-filen och gå vidare till nästa steg.

Klicka på Visa alla hämtade filer

Chrome

Den hämtade DMG-filen visas längst ned i det vänstra hörnet av webbläsarfönstret. Dubbelklicka på DMG-filen och gå vidare till nästa steg.

Dubbelklicka på DMG-filen

Obs!

Om du inte hittar den hämtade filen öppnar du Finder och väljer mappen Hämtningar i det vänstra navigationsfältet. Dubbelklicka på den hämtade DMG-filen.

Välj Hämtade filer i Finder
  4. När DMG-filen har installerats visas Adobe Acrobat-installationsskärmen. Starta installationen genom att dubbelklicka på installationsprogramsikonen.

Dubbelklicka på ikonen för installationsprogrammet

Mac OS kan visa ett varningsmeddelande, som i exemplet nedan. Klicka på Öppna.

En varning om att öppna en hämtad fil

Obs!

Mac OS kan uppmana dig att logga in. Logga in med ditt användarnamn och lösenord för Mac.

Logga in

Installationsprogrammet startar hämtningen och Acrobat installeras.

5. När installationen är slutförd klickar du på Starta Acrobat.

Installationen är slutförd

Du kan uppmanas att logga in. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

Obs!

Om ett varningsmeddelande informerar dig om att Acrobat-prenumerationen inte kan valideras klickar du på knappen Fortsätta i testläge. Valideringsproblemet ska vara åtgärdat nästa gång du startar och loggar in på Acrobat.

Creative Cloud-medlemmar

Hämta och installera Acrobat Pro DC antingen via Creative Clouds webbplats eller Creative Clouds skrivbordsapp. Se Hämta dina Creative Cloud-program.