Hämta Adobe Acrobat

Få direktlänkar för att hämta Adobe Acrobat Pro eller Standard.

Hämta Adobe Acrobat Pro eller Adobe Acrobat Standard

Adobe Acrobat

Välj Hämta Adobe Acrobat nedan för att hämta Adobe Acrobat Pro eller Adobe Acrobat Standard. Följ instruktionerna för att logga in och installera den version av Adobe Acrobat du prenumererar på. Om du befinner dig på sidan med kostnadsfria testversioner ska du logga in och hämta den version du prenumererar på.

Vanliga frågor

Kan jag installera Adobe Acrobat på en annan dator?

Du kan installera och aktivera Acrobat på upp till två datorer. Om du vill installera och aktivera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av de tidigare datorerna. Oroa dig inte: Acrobat-installationsprogrammet uppmanar dig att göra det. Följ anvisningarna på skärmen.

Kan jag hämta Adobe Acrobat kostnadsfritt?

Du kan hämta och installera en kostnadsfri version av Adobe Acrobat Reader för att visa, samarbeta om och kommentera PDF-filer. Köp en prenumeration på Adobe Acrobat Pro eller Adobe Acrobat Standard så får du tillgång till kraftfulla verktyg för att redigera och konvertera PDF-filer till andra filformat som Excel och Word.

Var är den hämtade installationsfilen med Adobe Acrobat?

Gör så här om du inte hittar den hämtade filen:

• I Windows: Öppna Utforskaren och välj mappen Hämtade filer i det vänstra navigationsfältet. Kör den hämtade EXE-filen.
  • I macOS: Öppna Finder och välj sedan mappen Hämtade filer i det vänstra navigationsfältet. Kör den hämtade DMG-filen.

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress som du använde när du startade en testversion eller köpte ett Adobe-program eller en prenumeration första gången. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?