Om du vill köra och använda Camera Raw CC måste datorn uppfylla de tekniska specifikationer som är angivna nedan.

Gäller för

oktober 2018-versionen (11.0)

Systemkrav för tidigare versioner

Systemkrav för Camera Raw CC

Windows

Systemkrav
Processor Intel® Core 2- eller AMD Athlon® 64-processor med hastigheten 2 GHz eller snabbare
Operativsystem Microsoft 7 med Service Pack 1 eller Windows 10 (version 1703 eller senare)
RAM 2 GB RAM-minne eller mer (8 GB rekommenderas)
Hårddiskutrymme 2 GB tillgängligt hårddiskutrymme för att installera programmet
Bildskärmsupplösning Bildskärm med storleken 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas) med 16-bitarsfärg
Krav för grafikprocessoracceleration
  • AMD: Radeon-grafikprocessor med stöd för DirectX 12 eller OpenGL 3.3
  • Intel: Skylake-grafikprocessor eller nyare grafikprocessor med stöd för DirectX 12
  • NVIDIA: grafikprocessor med stöd för DirectX 12 eller OpenGL 3.3
  • Grafikkort med OpenGL 3.3- och DirectX 10-funktioner för grafikprocessorrelaterade funktioner
  • 1 GB VRAM-minne (Video RAM). 2 GB VRAM-minne (4 GB rekommenderas) om du har en stor bildskärm med hög upplösning, som en 4K- eller 5K-bildskärm

macOS

Systemkrav
Processor Intel-processor med flera kärnor och 64-bitarsstöd
Operativsystem macOS 10.12 (Sierra), macOS 10.13 (High Sierra) eller macOS 10.14 (Mojave)
RAM 2 GB RAM-minne eller mer (8 GB rekommenderas)
Hårddiskutrymme 2 GB tillgängligt hårddiskutrymme för att installera programmet
Bildskärmsupplösning Bildskärm med storleken 1 024 x 768 (1 280 x 800 rekommenderas) med 16-bitarsfärg
Krav för grafikprocessoracceleration
  • AMD: macOS 10.12 med stöd för Metal
  • Intel: macOS 10.12 med stöd för Metal
  • NVIDIA: macOS 10.12 med stöd för Metal eller OS X 10.11 med stöd för OpenGL
  • Grafikkort med OpenGL 3.3- och DirectX 10-funktioner för grafikprocessorrelaterade funktioner
  • 1 GB VRAM-minne (Video RAM). 2 GB VRAM-minne (4 GB rekommenderas) om du har en stor bildskärm med hög upplösning, som en 4K- eller 5K-bildskärm

Språkversioner för Camera Raw CC

Adobe Camera Raw är tillgängligt på följande språk:

• English
  • Franska
  • Tyska
  • Japanska
  • Spanska
  • Italienska
  • Brasiliansk portugisiska
  • Nederländska
  • Finska
  • Norsk
  • Svenska
  • Danska
  • Förenklad kinesiska
  • Traditionell kinesiska
  • Koreanska
  • Polski
  • Tjeckiska
  • Türkçe
  • Ryska
  • Українська
  • Magyar

Grafikprocessorrelaterade funktioner

Systemkrav

• Endast 64-bitarsversioner av operativsystem
  • OpenGL 3.3 eller senare

Obs!

• Om du vill läsa de vanliga frågorna om grafikprocessorer och relaterad felsökningsinformation läser du i Vanliga frågor om grafikprocessorer för Adobe Camera Raw och felsökning.
  • Det går för närvarande inte att använda flera grafikprocessorer med Camera Raw. Prestanda förbättras inte om du använder två grafikkort.
  • Användning av grafikprocessorer som körs i virtuella datorer har inte testats och det är inte heller något som stöds.
  • När du öppnar Camera Raw första gången testas grafikkortet. Om testet misslyckas avaktiveras grafikkortet även om det uppfyller systemkraven. Om du vill försöka lösa det problemet använder du de här felsökningsstegen. Det finns vissa grafikkort som eventuellt aldrig kommer att vara kompatibla med Camera Raw för grafikacceleration, trots att de uppfyller systemkraven.

Grafikkort som inte stöds i macOS

• AMD Radeon HD 6000M-serien
  • Intel HD 3000/4000 Windows
  • NVIDIA GeForce 9400/9400M
  • NVIDIA GeForce 320M
  • NVIDIA GeForce GT 330M
  • NVIDIA GeForce GT 120/GT 130
  • NVIDIA GeForce 210
  • NVIDIA GeForce GTX 260
  • NVIDIA GeForce 8600M GT
  • NVIDIA GeForce 8800 GT/GS
  • NVIDIA GeForce 9600M GT
  • NVIDIA GeForce 9800 GT
  • NVIDIA Quadro FX 4800N
  • NVIDIA GeForce NVS 3100M