Följ anvisningarna nedan för att komma igång med Adobe ColdFusion.

Hämta och installera

laptop-download

Om du vill börja hämta ColdFusion klickar du påHämtaColdFusionnedan. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen.

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning

Vill du veta ditt serienummer?

Hitta serienumret snabbt. Hjälp om detta finns i Hitta ditt serienummer.