Med Adobe Creative Cloud kan du vara ansluten till dina arbetsgrupper och din kreativa community via din dator eller en mobil enhet.

Adobe Creative Cloud för mobila enheter gör att du kan arbeta och hålla kontakten med hjälp av lättanvända mobilappar på iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enheter och Chromebook. Med Creative Cloud för mobila enheter kommer du åt alla filer och mappar på ditt Creative Cloud-konto. Du kan även samarbeta med andra Creative Cloud-medlemmar, göra anteckningar och dela skärmbilder.

Sök filer

Logga in med ditt Adobe ID. Om du inte redan har ett kan du registrera dig och få ett kostnadsfritt Adobe ID.

Klicka på fliken Filer för att visa dina filer och mappar i en rutnätsvy.

Du kan välja att visa dina filer i en lista, eller sortera i bokstavsordning genom att klicka på ikonen i skärmens övre högra hörn.

Fliken Filer i Creative Cloud för iOS
Creative Cloud för iOS visar dina filer och mappar i Creative Cloud

Överför filer och foton

Med Creative Cloud-appen kan du enkelt överföra dina filer och foton från din mobila enhet till ditt Creative Cloud-lagringsutrymme. Sedan kan du synka de överförda filerna till dina andra datorer eller dela filerna direkt på Behance.

Så här överför du filer och foton från din mobila enhet:

1. Klicka på  . Android-användare hittar den här ikonen på skärmens högra sida. I iOS-appen finns plusteckenikonen på panelen längst ned.

2. Klicka på Överför filer. Klicka på Överför bilder om du vill överföra flera bilder (endast Android).

Obs!

Med alternativet Överför filer i iOS kan du överföra en eller flera bilder.

3. Markera de filer du vill överföra och klicka sedan på

Mer information om filer och mappar i Creative Cloud finns i Hantera och synkronisera filer.

Dela filer

1. För varje fil finns en ikon i det nedre högra hörnet. Klicka på ikonen i det nedre högra hörnet av filen du vill dela.

2. Välj Dela (iOS) eller Skicka länk (Android) på popup-menyn.

3. För iOS-användare:

Filen hämtas och du kan välja att dela den via bland annat Air Drop, Message eller Mail.

Delningsalternativ i Creative Cloud-appen för iOS
    Dela via ett av dessa alternativ i iOS

För Android-användare:

Fillänken hämtas och kan sedan delas via e-post, Drive, Bluetooth eller andra alternativ.

Delningsalternativ i Creative Cloud-appen för Android
    Dela via ett av dessa alternativ i Android

Obs!

Du kan publicera bilder direkt på Behance via Creative Cloud-appen (iOS och Android). Om du vill publicera på Behance öppnar du en fil genom att klicka på den på fliken Filer. Klicka på ikonen i skärmens övre högra hörn och välj Publicera på Behance. Välj ett omslag, ange information och klicka på Publicera.