Användarhandbok Avbryt

Adobe Creative Cloud för mobila enheter

1. Användarhandbok för Creative Cloud
  2. Introduktion till Creative Cloud
    1. Vanliga frågor | Creative Cloud
    2. Systemkrav för Creative Cloud
  3. Hämta, installera, konfigurera och uppdatera
    1. Hämta Creative Cloud-program
    2. Öppna Creative Cloud-program
    3. Arbetsytan Start
    4. Uppdatera Creative Cloud-program
    5. Ändra språkinställning för dina Creative Cloud-program
    6. Avinstallera Creative Cloud-datorprogrammet
    7. Avinstallera eller ta bort Creative Cloud-program
  4. Hantera ditt konto
    1. Konvertera en testversion av Creative Cloud till ett betalt medlemskap
    2. Återställ ditt Adobe-lösenord
    3. Ändra din Adobe-plan
    4. Uppdatera kreditkort och faktureringsadress
    5. Visa, hämta eller e-posta din Adobe-faktura
    6. Åtgärda en misslyckad eller utebliven betalning
    7. Avbryta en Adobe-testversion eller prenumeration
  5. Tjänster i Creative Cloud
    1. Använda Adobe Stock i Creative Cloud-program
    2. Använda Adobe Fonts i Creative Cloud-program
    3. Creative Cloud Market är inte längre tillgängligt
  6. Tjänster för samarbete och lagring
    1. Vad är molndokument?
    2. Molndokument | Vanliga frågor
    3. Skapa eller konvertera filer till molndokument
    4. Konfigurera molndokument för användning offline
    5. Återgå till en tidigare version av ett molndokument
    6. Dela dina alster för att få kommentarer
    7. Varför kan jag inte se mina molndokument offline?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeta om bibliotek och mappar i Creative Cloud
    10. Frågor och svar om samarbete
    11. Synka dina filer med molnlagring
    12. Ta reda på hur mycket molnlagring du har
    13. Ange synkningsalternativ
  7. Creative Cloud-mobilappar
    1. Vanliga frågor | Mobilappar
    2. Adobe Creative Cloud för mobila enheter
  8. Enterprise och team
    1. Lär dig mer och support för företag
    2. Lär dig mer och support för team
    3. Snabbstartguide för teammedlemmar

Ta med dig Creative Cloud överallt och hantera filer, redigera bilder snabbt, titta på självstudiekurser och livestreams och installera teckensnitt. Allt finns på din enhet, var du än är.

Kom igång med Adobe Creative Cloud för mobila enheter

Med Creative Cloud-mobilappen har du alltid tillgång till dina filer och ditt team även om du inte är på plats vid datorn. Det är ett kraftfullt, mobilt verktyg som du kan använda för att hantera och organisera filer, göra enkla bildredigeringar, samarbeta, lära dig mer och använda Adobe Fonts.

Hämta ner appen direkt på din mobil

Hämta ner från App Store

Skaffa det på Google Play

Eller skanna QR-koden och prova några snabbåtgärder utan att hämta appen (bara iOS)

QR-kod för hämtning av snabbåtgärder

Creative Cloud-mobilappen består av fem avsnitt: Start, Lär dig mer, Filer, Teckensnitt (endast iOS) och Appar.

Vad du kan göra med Adobe Creative Cloud för mobila enheter

Kom igång med Start

Avsnittet Start är där du börjar när du startar appen. Det är din personliga instrumentpanel för Creative Cloud. Du har åtkomst till filer som nyss har ändrats, enkla verktyg och engagerande innehåll.

Lär dig mer om de olika alternativen som finns i avsnittet Start.

• Snabbåtgärder: Det här är lättanvända verktyg som automatiserar komplexa uppgifter och hjälper dig att börja skapa. Många snabbåtgärder kan användas på bilder på din enhet och bilder som är lagrade i molnet. De omfattar Ta bort bakgrunden, Autotona, Beskär, Räta upp med flera. En del snabbåtgärder är genvägar till uppgifter som används ofta, som att överföra och skapa mappar i Synkroniserade filer.
    (Obs! På iOS behöver du inte ett Adobe-konto för att prova snabbåtgärder som Ta bort bakgrunden.)
  • Senaste: Här visas miniatyrer av de senaste tjugo filerna, molndokument och bibliotek som du eller någon som delar med dig nyligen har redigerat. Om du trycker på en fil visas dess förhandsgranskning i en enskild vy, eller så kan du använda åtgärdsmenyn ⋮ (Android) eller ... (iOS) för att kopiera, byta namn på, dela eller ta bort den.
  • Upptäck: Här finns artiklar och livestreams om den kreativa processen, Adobes appar och tjänster och kreativa utmaningar på Adobe. Håll koll på de senaste tipsen, knepen och kunskaperna genom det här regelbundet uppdaterade avsnittet.
  • Förslag (endast iOS): Du får personliga rekommendationer om automatiserade redigeringar, appar och utbildningsinnehåll utifrån hur du använder Creative Cloud.
Fliken Start

Utöka dina kreativa kunskaper

Lär dig mer är ditt nav där du kan få inspiration, lära dig nya tips och trick och utöka dina kreativa kunskaper genom hundratals professionellt producerade självstudiekurser. Innehåll för mobilappar och datorprogram ordnas efter programnamn. Titta på en livestreamad instruktion från din Behance-favoritkreatör och se inspelade sessioner från MAX, Adobes kreativitetskonferens.

Fliken Lär dig mer

Få tillgång till och dela ditt arbete

Filer är platsen där du hittar allt ditt innehåll som sparats i Creative Cloud. Appen samlar alla dina synkroniserade filer, molndokument, Lightroom-foton och bibliotek på ett ställe. Du kan söka efter namn och betydelse (om du till exempel söker efter ”katt” returneras alla bilder på katter). Du kan förhandsgranska mappar med bilder som ett bildspel för att visa upp ditt arbete var du än är. Du kan också byta namn på, kopiera, ta bort och hantera organisationen av dina filer.

Om du vill dela kan du hämta filer, dela en webblänk, lägga upp på Instagram eller skicka filer i ett e-postmeddelande eller sms. Fånga inspiration med din kamera eller överför filer mellan Creative Cloud från Google Drive, Dropbox, iCloud och Apples app Filer (endast iOS). Hitta den perfekta Adobe Stock-mediefilen till ditt nästa kreativa projekt och lägg till den i ett bibliotek. Eller bjud in vänner och kolleger till delade mappar och lämna sedan kommentarer och samarbeta.

Fliken Filer

Sök bland och installera teckensnitt (endast iOS)

Sök bland, installera och skapa med tusentals Adobe Fonts på din iOS-enhet. Installera teckensnitt direkt på enheten så att de kan användas i alla appar som stöder teckensnitt från tredje part. Tänk dig att du ser ett jättesnyggt teckensnitt på en kaféskylt. Då kan du ta en bild av det med telefonens kamera och identifiera ett liknande teckensnitt som du kan använda i senare projekt.

Fliken Teckensnitt (endast iOS)

Upptäck nya appar

Sök efter och upptäck de bästa mobilapparna från Adobe. Starta installerade appar snabbt.

Fliken Appar