Hitta lösningar på fel där gränsen för misslyckade inloggningar har överskridits.

Problem

När du startar prenumerationsprogrammen Creative Cloud och Document Cloud får du ett felmeddelande om att inloggningen misslyckades, att maxgränsen har uppnåtts eller att det maximala antalet aktiveringar har överskridits.

Har du problem med Acrobat DC? Om du prenumererar på Acrobat DC följer du lösningarna här för att logga ut från andra datorer. Om du köpte Acrobat DC som ett fristående program (inte prenumeration) följer du lösningarna i Fel av typen ”Aktiveringsgräns nådd” eller ”Inloggning misslyckades”.

Har du inte tillgång till din tidigare dator? Oroa dig inte om du inte har tillgång till din tidigare dator eller program (om du till exempel omformaterade hårddisken eller avinstallerade programmet utan att inaktivera). Följ stegen under Logga ut från alla datorer eller Logga ut från kontosida.

Har du ett annat problem? Om du har ett annat inloggnings- eller aktiveringsproblem går du till Felsök Creative Cloud-aktiveringsfel

Aktiveringsgräns nådd

Den här sortens fel uppstår om du försöker aktivera programmet på fler än två datorer. Ett Adobe Creative Cloud-medlemskap ger dig möjlighet att aktivera programmen på två datorer. För att aktivera program på ytterligare en dator loggar du ut från programmet på en av de två första datorerna. Om du loggar ut inaktiveras alla installerade Creative Cloud-program och tjänster som är kopplade till ditt Adobe ID på den datorn.

Använd följande lösningar för att åtgärda problemet och fortsätta använda programmet på den nuvarande datorn.

Logga ut från alla datorer

Med detta alternativ kan du logga ut från programmet på alla datorer. Du kan fjärranvända detta alternativ även utan åtkomst till de andra datorerna. Det är ett bra alternativ om du har förlorat den andra datorn eller om du av misstag avinstallerade programmet utan att logga ut först.

1. Anslut till Internet.

2. I dialogrutan som visas vid inloggningen väljer du Logga ut mig från datorn så att jag kan logga in här.

3. Klicka på Fortsätt. Logga in igen om du blir ombedd.

Logga ut från endast en dator

Med detta alternativ kan du logga ut från programmet manuellt från en av de andra datorerna. Du behöver tillgång till den andra datorn, dess program och internet för att använda det här alternativet.

1. Anslut till internet och starta programmet på den andra datorn.

2. Välj Hjälp > Logga ut.

Mer detaljerad information finns i Aktivera och inaktivera Adobe Creative Cloud-program.

3. På den nuvarande datorn, i dialogrutan som visas när du loggar in, väljer du Jag loggade ut från en dator för att kunna logga in här.

4. Klicka på Fortsätt.

Logga ut från kontosida

Med detta alternativ kan du logga ut genom att inaktivera en enhet på din kontosida på adobe.com.

Obs!

Alternativet är inte tillgängligt för Lightroom 6 eller Acrobat DC om du köpte programmet som en fristående produkt (ej prenumeration). Det finns dock tillgängligt i medlemskap för enskilda program.

1. Logga in på ditt Adobe-konto.

2. Under Mina planer ska du klicka på Hantera plan.

Klicka på Hantera plan
  3. I avsnittet Aktiverade enheter (på sidans nederdel) ska du inaktivera enheten.

Ser skärmen annorlunda ut?

Om du har en Creative Cloud-plan för team eller bor i ett land som betjänas av Digital River, ser din sida för att hantera planen annorlunda ut. När du har klickat på Hantera plan och du inte ser någon sektion som heter Aktiverade enheter kan du använda någon av de andra metoderna som beskrivs ovan för att logga ut från dina Creative Cloud-program.