Adobes utvärderingsprogramvara är tidsbegränsad och har i övrigt samma funktioner inställda som den licensierade versionen. Vissa scenarier kan få utvärderingsprogramvaran att sluta gälla tidigt:

• Ändring av systemklockan
  • Ändring av den körbara filen
  • Att bifoga en felsökare
  • Automatiserade virusskannrar

Provperioder kan inte förlängas. För många produkter övergår provversionen automatiskt till en licensierad version med den betalningsinformation du har angett.

När startar provperioden?

Angav du din betalningsinformation innan du påbörjade provversionen?

Provperioden startar när du klickar på knappen Starta kostnadsfri provversion på produktsidan efter att du har angett din betalningsinformation.

Ombads du inte att uppge betalningsinformation innan du började provversionen?

Provperioden börjar när programmet startas för första gången.

Jag har ett betalt abonnemang men jag får ett meddelande som hör samman med utvärderingsversionen

Om du har ett betalt abonnemang men fortfarande får meddelanden som hör samman med utvärderingsversionen, se Varför ber Creative Cloud mig att starta utvärderingsversionen eller att köpa nu, även om jag har köpt ett abonnemang?

Meddelandet kan vara ett av följande:

• Köp nu
  • Utvärderingsperioden har gått ut
  • Starta utvärderingsversionen
  • Inget abonnemang hittades
  • <nn> dagar återstår