Lär dig hur du förhindrar felmeddelanden om att du fortfarande är i testversionen (eller att testversionen har gått ut), även om du har redan har köpt en Creative Cloud-prenumeration.

Obs!

Det kan ta upp till en timme för ditt köp att bearbetas. Programmen fortsätter att visa alternativen för ett kostnadsfritt medlemskap tills det bearbetas. Du kan behöva vänta lite längre om du gjort inköpet inom den senaste timmen.

Rensa cookies and webbläsarens cacheminne

Läs anvisningarna för webbläsare (nedan) om hur du rensar cookies och cacheminnet.

Se till att din prenumeration är aktiv

1. Logga in på Adobe-kontot på Adobe.com med ditt Adobe ID (vanligtvis din e-postadress) och lösenord.

Om du redan är inloggad klickar du på profilbilden överst i navigeringsfältet.

Obs!

Kontrollera att du har loggat in på ditt konto med rätt Adobe ID, om du har mer än ett.

2. Klicka på Hantera konto i popupfönstret. Du blir eventuellt uppmanad att ange ditt lösenord för att bekräfta din identitet.

Kontohantering för Adobe ID visas på skärmen.

Hantera konto
  3. Under Planer och produkter klickar du på Hantera plan.

Hantera plan
  4. Kontrollera att din prenumeration är aktiv i Hantera konto. Det är troligt att du ser ett meddelande om att du är i testversionen eller att din testversion har gått ut om prenumerationen har upphört att gälla

Kontot har upphört att gälla
  5. Om din prenumeration visas som aktiv kan ett inaktuellt betalningskort vara orsaken till problemet.

Gå till Planer och produkter för att kontrollera om dina betalningsuppgifter är aktuella och välj sedan Redigera betalningsinformation.

Redigera betalningsinformation
  6. Om det behövs kan du uppdatera dina kreditkortsuppgifter i popupfönstret och klicka sedan på Spara.

Ditt nya betalningssätt träder i kraft under nästa faktureringsprocess.

Kontrollera uppdateringar för datorprogrammet Creative Cloud

1. Klicka på Creative Cloud-ikonen som finns i aktivitetsfältet (Windows) eller Apples menyfält (Mac OS) för att öppna Creative Cloud-datorprogrammet.

2. Klicka på Logga ut i profilmenyn.

3. Om du vill logga in på nytt anger du ditt Adobe ID (vanligtvis din e-postadress) och lösenord och klickar sedan på Logga in.

4. Klicka på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet.

5. Välj Kontrollera om det finns programuppdateringar i snabbmenyn. Du kan också trycka på Ctrl + Alt + R (Windows) eller Kommando + Alternativ + R (Mac Os) för att uppdatera datorprogrammet Creative Cloud och kontrollera om det finns uppdateringar.

6. En uppmaning visas på skärmen om du inte använder den senaste versionen av datorprogrammet Creative Cloud. Klicka på Uppdatera.

Ta bort Adobe-relaterade poster i värdfilen

Om de tidigare lösningarna inte fungerar kan datorn ha problem med anslutningen till Adobes aktiveringsservrar. Detta kan bero på att operativsystemets värdfil är felaktigt konfigurerad (operativsystemets värdfiler mapparvärdnamntill IP-adresser).

För att lösa det här problemet, försök att ta bort Adobe-relateradeinmatningarfrånvärdfilen. Du kan ta bort de Adobe-relateradeinmatningarnafrånvärdfilen på två sätt:

Reparera värdfilen automatiskt genom att använda Limited Access Repair-verktyget Repareravärdfilen genom att använda Limited Access Repair-verktyget. Med den här metoden behöver du inte manuellt redigeravärdfilen -- verkyget reparerar automatiskt filen.

Återställ värdfilen manuellt Om problemet inte åtgärdas trots att du kör reparationsverktyget Limited Access, ska du återställa värdfilerna manuellt.

Har du fortfarande problem?

Om förslagen ovan inte hjälper kan du antingen följa anvisningarna i Avancerad felsökning av anslutning eller kontakta oss