Kan inte verifiera prenumerationsstatus i offlineläge

Varför får jag meddelandet Kan inte verifiera prenumerationsstatus i offlineläge?

Om du är offline (inte ansluten till internet) och ser följande dialogruta när du startar ett Creative Cloud 2019-program följer du stegen nedan för att lösa problemet.

Vi kan inte verifiera din prenumerationsstatus då den lokala tiden på systemklockan har förändrats oväntat sedan du senast var online och ansluten till Adobe-servrar.  Såvida du inte avsiktligt har ändrat datum och tid på datorn, uppstår tillståndet normalt som en följd av automatisk tidssynkronisering på en oregelbunden WiFi-anslutning.

Hur åtgärdar jag det här felet?

Använd en av följande procedurer (beroende på ditt operativsystem) på din dator för att hindra systemklockan från att synkas med internettiden och starta sedan programmet när du är online.

Obs!

Du kan aktivera synkning av datorklockan nästa gång du är online.

1. Öppna Systeminställningar och välj Datum och tid.

2. Klicka på ikonen Lås i det nedre vänstra hörnet av dialogrutan.

3. Avmarkera Ange datum och tid automatiskt och klicka på Spara.

4. Se till att du är online och starta sedan programmet Creative Cloud 2019 igen.

1. Öppna Kontrollpanelen.

2. Klicka på Klocka, Språk och Region.

3. Klicka på Datum och tid.

4. Gå till fliken internettid.

5. Klicka på Ändra inställningar.

6. Avmarkera Synkronisera med en internettidsserver.

7. Stäng dialogrutan Tidsinställningar för internet och stäng sedan dialogrutan Datum och tid.

8. Se till att du är online och starta sedan programmet Creative Cloud 2019 igen.