Hämta och installera en testversion för Creative Cloud

Lär dig att hämta, installera och starta testversioner av Creative Cloud-program.

Hämta din första testversion av ett program

Välkommen till Creative Cloud! Du kommer igång genom att hämta din första testversion av ett program från Adobe-webbplatsen.

Adobe Creative Cloud-datorprogrammet – som du kommer att använda för att hantera framtida apphämtningar – installeras samtidigt.

1. Gå till katalogen Creative Cloud-program. Leta reda på ett program du vill hämta, till exempel Photoshop, och välj sedan Starta kostnadsfri testversion.

Starta en testversion

2. Välj ett av de följande arbetsflödena beroende på vilken skärm som visas:

1. Välj din plan bland de alternativ som visas. Till exempel Alla program-plan eller Photography-plan

Välj din plan

2. Ange din e-postadress och välj Fortsätt

Ange din e-postadress

3. Ange din betalningsinformation och välj Starta kostnadsfri testversion.

Obs!

Din testversionsperiod är kostnadsfri. Under testversionsperioden kan du när som helst avbryta online utan avgift.

Ange din betalningsinformation

Obs!

Din testversionsperiod börjar när du väljer Starta kostnadsfri testversion

4. Om du är ny som medlem tillfrågas du om att ange lösenordet för ditt konto. Ange ditt lösenord och välj sedan Fortsätt.

5. Hämtningen av programmet startar. Samtidigt visas Adobe Creative Cloud-datorprogrammet som hanterar resten av installationen.

6. Ditt program installeras och startas automatiskt.

Du kan även starta ditt nya program på samma sätt som du startar andra program på datorn. Ditt nya program installeras på samma plats som dina andra program, till exempel i mappen Program (Windows och macOS).

Har du problem med din första hämtning?

Den kostnadsfria testversionen är tillgänglig i sju dagar. Under testversionsperioden kan du när som helst avbryta utan avgift. Du börjar debiteras när testversionsperioden avslutas och din prenumeration påbörjas. Mer information om hur du avbryter finns i Avbryta ditt Creative Cloud-medlemskap.

1. En skärm med en fråga om hur du vill använda testversionen visas. Välj ditt svar och välj Fortsätt.

Obs!

Du uppmanas att logga in först. Om du inte har ett Adobe-konto väljer du Registrera dig och följer sedan instruktionerna. När du loggat in visas följande skärm.

2. Hämtningen av programmet startar. Samtidigt visas Creative Cloud-datorprogrammet som hanterar resten av installationsprocessen.

3. Ditt program installeras och startas automatiskt. Din testversion startar samtidigt.

Du kan även starta ditt nya program på samma sätt som du startar andra program på datorn. Ditt nya program installeras på samma plats som dina andra program, till exempel i mappen Program (Windows och macOS).

Har du problem med din första hämtning?

4. Du kan när som helst konvertera din testversion till ett fullständigt medlemskap. Mer information finns i Konvertera en testversion till ett betalt Creative Cloud-medlemskap.

Knappen Köp nu visas under programnamnet i Creative Cloud-datorprogrammet. Du köper ett Creative Cloud-medlemskap genom att välja Köp nu och följa anvisningarna på skärmen.

Alternativet Köp nu i Creative Cloud-datorprogrammet

Hämta fler testversioner av program

När du har hämtat ditt första program kan du sedan använda Creative Cloud-datorprogrammet för att enkelt bläddra bland, installera, starta och hantera alla Creative Cloud-program och -tjänster.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Välj Creative Cloud-ikonen  på aktivitetsfältet i Windows eller på menyfältet i macOS.)

2. Under Testversioner i avsnittet Alla program visas vilka program du kan installera. Hitta programmet du vill installera.

Hämta fler testversioner av program

3. Välj Prova. Installationen av programmet startar.

Ditt nya program installeras på samma plats som dina andra program, till exempel i mappen Program (Windows och macOS).

Starta testversionen

Obs!

Tiden det tar att hämta ditt program beror på hur snabb din internetanslutning är.

4. Välj ikonen Fler åtgärder  och välj Öppna från listrutan för att starta programmet.

5. Du kan när som helst konvertera din testversion till ett fullständigt medlemskap. Mer information finns i Konvertera en testversion till ett betalt Creative Cloud-medlemskap.

Knappen Köp nu visas bredvid programnamnet i Creative Cloud-datorprogrammet. Du köper ett Creative Cloud-medlemskap genom att välja Köp nu och följa anvisningarna på skärmen.