Hämta och installera en testversion för Creative Cloud

Skaffa alla Creative Cloud-program och Creative Cloud-tjänster med planen Creative Cloud Alla program.

Läs mer om fördelarna med planen Creative Cloud Alla program.

Lär dig hämta, installera och starta testversioner av Creative Cloud-program.

Hämta din första testversion av ett program

Välkommen till Creative Cloud! Kom igång genom att hämta din första testversion av ett program från Adobe-webbplatsen.

1. Gå till Creative Cloud-programkatalogen. Leta reda på programmet du vill hämta (till exempel Photoshop) och välj sedan Kostnadsfri testversion.

Starta en testversion
    Du kan också hämta den kostnadsfria testversionen av alla Creative Cloud-program genom att välja Kom igång i bannern Få fler än 20 Creative Cloud-program.

2. Välj den plan du föredrar och välj sedan Fortsätt.

Välj plan
    Du kan även ta med en sju dagar lång kostnadsfri testversion av Adobe Stock genom att markera kryssrutan i Välj en prenumeration.

3. Ange din e-postadress och välj Fortsätt.

Ange din e-postadress och välj Fortsätt
    Om du är ny som medlem tillfrågas du om att ange lösenordet för ditt konto. Ange ditt lösenord och välj sedan Fortsätt

4. Välj den betalningsmetod du föredrar.

Välj den betalningsmetod du föredrar
    Du kan betala med kredit- eller betalkort eller PayPal.

5. Ange dina betalningsuppgifter och välj sedan Godkänn och prenumerera.

Välj Godkänn och prenumerera
    De nödvändiga uppgifterna är kortnumret, dess utgångsdatum i formatet MMÅÅ, ditt för- och efternamn, samt postnummer och land/region.

Obs!

Din testversionsperiod är kostnadsfri. Under testversionsperioden kan du när som helst säga upp prenumerationen online utan avgift.

6. Välj Kom igång för att starta hämtningen.

Creative Cloud-datorprogrammet installeras samtidigt och hanterar programinstallationen. Programmet startas automatiskt när installationen är klar.

Obs!

Om du får en felkod när du hämtar eller installerar programmet kan du söka efter rätt lösning på vår felsökningssida.

Hämta och installera fler testversioner

När du har hämtat ditt första program kan du använda Creative Cloud-datorprogrammet för att enkelt botanisera bland, installera, starta och hantera alla Creative Cloud-program och Creative Cloud-tjänster.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Välj ikonen   i aktivitetsfältet i Windows eller i menyfältet i macOS.)

2. Under Program att testa i avsnittet Alla program visas vilka program du kan installera. Hitta programmet som du vill installera.

Fliken Alla program med alla Creative Cloud-program som går att köpa eller testa kostnadsfritt.
    Du kan inleda en kostnadsfri testperiod eller köpa valfritt Creative Cloud-program.

Om du använder ett konto från din skola eller ditt företag kan du begära produkter och tjänster från Adobe som du inte redan har tillgång till.

3. Välj Testa. Installationen av programmet startar.

4. Öppna programmet genom att välja ikonen Fler åtgärder  och välja Öppna på rullgardinsmenyn.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?