Lär dig hur du konverterar din kostnadsfria testversion av Creative Cloud till ett betalt medlemskap.

Konvertera en testversion till ett betalt medlemskap

Din testversionsperiod för Adobe Creative Cloud påbörjas den dag då du installerar programmet. Du kan konvertera din testversion till en betalt medlemskap på det här sättet:

1. Logga in på ditt Adobe ID-konto med ditt Adobe och lösenord.

Logga in på Adobe.com

Om du redan är inloggad klickar du på ditt namn i navigeringsfältet längst upp.

Obs!

Använd samma Adobe ID som när du installerade dina testversioner.

2. Klicka på Välj en plan.

Välj plan

Sidan Creative Cloud-planer visas.

3. Välj en medlemsplan och klicka på Köp nu.

4. Granska medlemsinformationen och klicka på Godkänn villkor.

5. Ange betalningsinformation och klicka på Fortsätt. Du får en bekräftelse på ditt köp via e-post.

Video: Konvertera en testversion av Creative Cloud till ett betalt medlemskap

Video: Konvertera en testversion av Creative Cloud till ett betalt medlemskap
Adobe Customer Care

Felsöka problem med testversioner