Vill du konvertera din kostnadsfria Creative Cloud-testversion till ett betalt Creative Cloud-medlemskap? Se hur du konverterar till ett betalt medlemskap, även om testversionen har gått ut.

Konvertera en testversion till ett betalt medlemskap

Din Adobe Creative Cloud-testversion startar den dag du installerar programmet, och alla program har en testversion. Under testperioden eller när den är slut kan du konvertera din testversion till ett betalt medlemskap.

1. Gå till www.adobe.com/se och klicka på Logga in i navigeringsfältet högst upp. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt sociala konto (Facebook eller Google).

Om du redan är inloggad klickar du på ditt namn i navigeringsfältet längst upp.

Fönstret för kontohantering visas.

Obs!

Använd samma Adobe ID som när du installerade dina testversioner.

2. Klicka på Välj en plan.

Välj plan

Sidan Creative Cloud-planer visas.

3. Välj en medlemsplan och klicka på Köp nu.

4. Granska medlemsinformationen och klicka på Godkänn villkor.

5. Ange betalningsinformation och klicka på Fortsätt. Du får en bekräftelse på ditt köp via e-post.

Video: Konvertera en testversion av Creative Cloud till ett betalt medlemskap

Video: Konvertera en testversion av Creative Cloud till ett betalt medlemskap
Adobe Customer Care

Konvertera en testversion som har gått ut till ett betalt medlemskap

1. Klicka på ikonen för Creative Cloud, som finns i aktivitetsfältet (Windows) eller Apple-menyfältet (Mac OS), för att öppna Adobe Creative Cloud-datorprogrammet.

Om ikonen för Creative Cloud inte visas startar du Creative Cloud-datorprogrammet på följande sätt:

• Windows: Välj Start > Program > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: Välj Gå > Program > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
  2. På panelen Apps klickar du på Köp nu bredvid program som löpt ut. Följ sedan instruktionerna på skärmen för att välja en plan och köpa ett Creative Cloud-medlemskap.

Felsökning av problem med testversion