Följ den här proceduren om du vill ange inställningar för hämtningstid och hämtningsstorlek på panelen Inställningar i Dreamweaver.

Dreamweaver beräknar storleken med ledning av hela sidans innehåll, inklusive alla länkade objekt, till exempel bilder och plugin-program. Dreamweaver uppskattar hämtningstiden med ledning av anslutningshastigheten som anges i statusfältets inställningar. Den faktiska hämtningstiden varierar beroende på allmänna förhållanden på Internet.

Obs!

En tumregel du kan använda då du beräknar hämtningstiden för en viss webbsida är åttasekundersregeln. De flesta användare väntar inte längre än åtta sekunder på att en sida visas i sin helhet.

1. Välj Redigera > Inställningar (Windows) eller Dreamweaver > Inställningar (Macintosh).
  2. Välj Statusfält i kategorilistan till vänster.
  3. Välj en anslutningshastighet som hämtningstiden ska beräknas med och klicka på OK.