Läs om hur du kan beställa fotoutskrifter via onlineutskriftstjänster.

Onlineutskriftstjänster

Registrera dig på en onlinetjänst för utskrift för att beställa utskrifter, fotoböcker och gratulationskort. Det kostar inget att registrera sig hos tjänsterna. Men det krävs att du har ett kreditkort för att du ska kunna beställa.

Vilka onlinetjänster för utskrifter som finns tillgängliga beror på var du befinner dig. Onlinebeställningstjänsterna som finns tillgängliga kan exempelvis vara olika i Nordamerika och Asien. Onlinemenyn återger vad som finns tillgängligt i ditt område och ändras dynamiskt när nya tjänster blir tillgängliga.

(Mac OS) Elements Organizer använder Photoshop Elements för utskrifter och skapande.

Ställa in onlinetjänster för utskrifter

Du kan använda Adobe Photoshop Services i Elements Organizer för att skicka bilder och projekt till onlineleverantörer av utskriftstjänster. Adobe Photoshop Services uppdateras ibland. Du kan göra inställningar för att söka efter nya tjänster.

1. Välj Redigera > Inställningar > Adobe Partner-tjänster. I Mac OS väljer du Adobe Elements Organizer 11 > Inställningar > Adobe Partner-tjänster.
  2. Ställ in följande alternativ i dialogrutan Inställningar.

Kontrollera tjänster automatiskt

Letar automatiskt efter uppdateringar för utskriftstjänster online. Vilka tjänster som erbjuds beror på var du befinner dig.

Meddela mig om uppdateringar för tjänsten

Få meddelanden om nya uppdateringar av tjänsten.

Meddela mig om Adobe-kampanjer

Få meddelanden om nya Adobe-kampanjer.

Meddela mig om produktsupportmeddelanden

Få meddelanden om produktsupportuppdateringar.

Meddela mig om tredjepartstjänster

Få meddelanden om tredjepartstjänster.

Placering

Klicka på Välj för att ange din nuvarande plats så att Adobe Photoshop Services kan hjälpa dig med lokala tjänster.

Uppdatera

Lägger till nya tjänster för att skriva ut, dela och ladda ner till Elements Organizer. Om nya tjänster blir tillgängliga visar en dialogruta typen av tjänst med tillgängliga alternativ för leverantörer.

Återställ konton

Låter dig återställa sparad kontoinformation för alla tjänster.

Rensa onlinetjänstdata

Tar bort meddelanden från Adobe.

3. När du ställt in inställningarna för dina tjänster visas meddelanden och uppdateringar när de blir tillgängliga. Gör något av följande:
    • Klicka på Visa meddelande på statusfältet (längst ned i Elements Organizer-arbetsytan). Du kan se en komplett lista av meddelanden, nya tjänster och uppdateringar. Välj ett meddelande i Meddelandefönstret och klicka på Visa, eller markera en uppdatering eller tjänst och klicka på Kör.

• Klicka på Kuvert för att komma till senaste meddelandet, tjänsten, eller uppdateringen som visas i statusfältet i Elements Organizer.

Obs!

Anslut till Internet för att visa uppdateringar och aviseringar.

Beställa utskrifter

Vilka onlinetjänster för utskrifter som finns tillgängliga beror på var du befinner dig. Vissa av ovanstående alternativ är olika för Asien, Europa och Nordamerika. Alternativen för utskriftstjänster online visas inte om tjänsten inte finns tillgänglig på ditt språk.

Elements Organizer gör att du kan beställa professionellt utskrivna foton och få dem skickade till angivna mottagare. Gör önskade ändringar i fotona innan du beställer utskrifter. Onlinetjänstens webbsidor tillåter inte förbättring av foton.

1. Markera de foton du vill beställa. Fotoprojekt (i PSE-format) kan beställas som utskrifter.

Obs!

Optimera dina projekt innan du beställer fotoböcker.

2. Välj Arkiv > Beställ. Alternativet för ditt land visas. Välj alternativet.

Du kan ändra ditt land eller region enligt Ändra land eller region

Obs!

Se till att du har det medlemskap som krävs för den valda onlinetjänsten.

3. Följ instruktionerna på skärmen för att skapa och beställa utskrifter.

Ändra land eller region

När du installerar Adobe Photoshop Elements eller Adobe Premiere Elements anger du ditt land eller region. Vissa onlinetjänster är beroende av den här inställningen. Vilken partner som slutför utskriftsbeställningar kan till exempel variera från land till land.

Du kan uppdatera ditt land eller region på skärmen Inställningar - du måste inte installera om programmet för att ändra landet eller regionen.

1. 1. Välj Redigera > Inställningar > Välj land/område (Windows) eller Adobe Elements > Inställningar > Välj land/område (Mac)

Preferences_Country
  2. Välj ditt land eller region i listan.

3. Klicka på OK.

Fotokalendrar

För fotokalendrar guidar onlinetjänstens webbsida dig genom processen för att förbereda tryckta kalendrar. På onlinetjänstens webbsida kan du sedan ange antalet för varje objekt och välja vart beställningarna ska skickas. Om du väljer att inte beställa någon kalender direkt kan du spara den på onlinetjänstens webbserver och beställa vid ett annat tillfälle.

Fotokalendrar skapas och beställs på webbplatsen för Adobe® Photoshop® Services. Registrera dig för den här tjänsten för att beställa bundna kalendrar med hjälp av en giltig e-postadress. Det kostar inget att ansluta sig till tjänsten, men du behöver ett kreditkortsnummer för att göra en beställning.

Elements Organizer startar Photoshop Elements som du kan använda för att skapa en fotokalender. Se till att du har Photoshop Elements installerat innan du använder den här funktionen.

sp_27
Exempel på fotokalender